Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Puerto de Sóller

Last Minute Puerto de Sóller

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Puerto de Sóller

Met een Last Minute Puerto de Sóller reis je af naar de noordwestkust van het Baleareneiland Mallorca. In deze havenplaats aan de Middellandse Zee heersen charme en rust. Net zo charmant is het 17e-eeuwse landhuis waar je overnacht, op 5 minuten van het zandstrand van Puerto de Sóller. Plan tijdens de zonvakantie ook een trip naar Sóller met de oude tram. Slenter er door nauwe straten en bewonder zeker de Picasso's in het Prunera-museum.

Last Minute Puerto de Sóller

Het mediterrane Puerto de Sóller

Boek een Last Minute Puerto de Sóller en ontdek een verborgen pareltje aan de noordwestkust van Baleareneiland Mallorca. Puerto de Sóller is een charmante havenplaats vol Spaanse sfeer aan een baai. Massatoerisme kennen ze niet, dus je komt hier voor de rust. Tel daarbij op dat Puerto de Sóller slechts 2 uur vliegen is en je hebt hét recept voor een zalige zonvakantie.

Slapen in een 17e-eeuws Spaans landhuis

Het hotel van TUI in Puerto de Sóller huist in een 17e-eeuws landhuis. Je ziet er veel groen: citroen-, olijf- en palmbomen. In slechts 5 minuten wandel je dwars door het centrum naar het strand van Puerto de Sóller. Op het witte zand vind je met gemak een plek voor de badhanddoek. En neem ook gelijk een duik in de Middellandse Zee, want die schittert zeer uitnodigend...

Met de tram naar Sóller

Puerto de Sóller is de haven van de stad Sóller, waar de tijd heeft stilgestaan. De trip naar Sóller is een aanrader tijdens de Last Minute Puerto de Sóller. De oude tram brengt je in 20 minuten naar de sprookjesachtige vallei van Sóller. Onderweg kom je dwars door boomgaarden vol geurende citrusbomen. In Sóller slenter je door nauwe straten. Bewonder de indrukwekkende Sint Bartomeu kerk en bekijk kunst van Picasso en Matisse in museum Prunera. Nadien pak je uiteraard nog een terrasje op het gezellige Constitución-plein.