Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Rota

Last Minute Rota

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Andalusië
  4. Costa de la Luz
  5. Rota

Gouden stranden, diepblauw water van de Atlantische Oceaan en de zon die zo'n beetje het hele jaar door schijnt; tijdens een Last Minute Rota is het goed toeven aan de Spaanse Costa del Luz. Rota is een sfeervolle badplaats waar witgekalkte huizen en een wandelpromenade met tapasbarretjes het decor vormen. Om ook het sprookjesachtige Castillo del Luna niet te vergeten. Het luxe hotel van TUI staat aan het strand.

Last Minute Rota

Zonnen aan de Costa del Luz in Rota

Het sfeervolle 'witte' stadje Rota laat zich goed lenen voor een Last Minute zonvakantie. In deze Spaanse badplaats aan de Costa del Luz tikt de thermometer tussen februari en december de 20 graden al aan. Wie niet aan tijd gebonden is kan in Rota ook buiten het hoogseizoen luieren op de 16 kilometer aan gouden zandstranden. Het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan en de wandelpromenade vol tapasbarretjes maken het decor compleet. Om ook de witgekalkte huizen niet te vergeten. Bij TUI verblijf je tijdens een Last Minute Rota in een luxe hotel aan het strand. En omdat het hotel in Andalusische stijl is gebouwd zitten cultuurliefhebbers ook goed.

De kleurrijke bezienswaardigheden van Rota

Over cultuur gesproken; In het knusse centrum van Rota liggen een aantal historische bezienswaardigheden die het bezoeken waard zijn. Al in de verte zie je de achthoekige Merced toren staan waarvan het dak versierd wordt met blauwe en witte tegels. Deze toren is een ideaal herkenningspunt terwijl je door de smalle straten struint. Maar tijdens een last minute Rota kun je vooral niet om het Castillo de Luna heen. Dit middeleeuwse kasteel kent een rijk versierde binnenplaats met arcades en balkonnetjes die de Andalusische bouwkunst typeren. In de avonduren wordt het kasteel sfeervol verlicht en schiet je jaloersmakende vakantiekiekjes die niet zouden misstaan in een sprookjesboek.