Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Sa Coma

Last Minute Sa Coma

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Sa Coma

Wie er even tussenuit wil voor een zonvakantie op het Spaanse Mallorca, kan zijn hart ophalen tijdens een Last Minute Sa Coma. Deze badplaats, gelegen op maar 2 uur vliegen met TUI fly, is een walhalla voor liefhebbers van een relaxte strandvakantie dankzij het uitgestrekte, witte Playa Sa Coma. En voor wat actie kun je het nabijgelegen safaripark Reserva Africana of het natuurgebied Punta de n’Amer gaan verkennen.

Last Minute Sa Coma

Ontspannen strandvakantie in Sa Coma

Na maar 2 uur vliegen met TUI fly kun je al relaxen in het Spaanse Sa Coma. Wie er even snel tussenuit wil om aan een zomers kleurtje te werken op het Balearen eiland Mallorca kan prima terecht in deze badplaats. Vanaf het hotel van TUI wandel je tijdens de Last Minute Sa Coma namelijk binnen een mum van tijd richting het uitgestrekte, witte Playa Sa Coma. Op een ligbedje kun je op dit strand heerlijk een dagje bakken in de Spaanse zon, maar wie liever de verkoeling opzoekt vindt hier genoeg schaduw bij de rotsen van de baai of de boompjes op het strand. Doordat Playa Sa Coma langzaam afloopt in de Middellandse Zee kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart laten spelen tijdens een familievakantie op Mallorca.

Aangezien het water erg helder is, kun je hier tijdens de zonvakantie prima gaan snorkelen tussen de koralen, zeesterren en papegaaivissen. En wie nog meer van de onderwaterwereld wil zien kan een tocht maken met de glasbodemboot. Dankzij de glazen bodem krijg je tijdens een rondvaart over de Middellandse Zee een uniek kijkje in het zeeleven bij Mallorca.

Safariparken en natuurgebieden ontdekken

Hoewel het witte Playa Sa Coma aan de Middellandse Zee genoeg vermaak biedt tijdens een Last Minute Sa Coma, valt er in het binnenland ook een heleboel te ontdekken. Op maar 15 minuten rijden vanaf het hotel van TUI kan zelfs een stukje Afrika op Mallorca bezichtigd worden. In het safaripark Reserva Africana kom je oog in oog te staan met wilde dieren, zoals leeuwen en giraffen.

Natuurliefhebbers kunnen daarnaast hun hart ophalen in het natuurgebied Punta de n’Amer op 5 minuten afstand van het hotel. Tijdens een bezoek aan dit stukje natuur van wel 200 hectare kijk je uit over rotsachtige landschappen en duingebieden. Vergeet ook zeker geen bezoek aan Castell de n’Amer te brengen. Met een trap kun je deze 17e eeuwse wachttoren beklimmen voor een onvergetelijk uitzicht over de Middellandse Zee tijdens de zonvakantie op Mallorca.