Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Santa Eulalia

Last Minute Santa Eulalia

 1. Last Minute
 2. Spanje
 3. Balearen
 4. Ibiza
 5. Santa Eulalia

Dringend behoefte aan de zon? Santa Eulalia is een nog authentieke plaats aan de kust van Ibiza. Weg van de feeststemming is het de ideale plek voor een strandvakantie. Op het Santa Eulalia strand kun je dan ook heerlijk luieren. Voor historie moet je zijn bij de kerk Puig de Missa, die op 66 meter hoogte ligt. Vanaf hier pak je een paar prachtige vergezichten mee over de Balearische Zee. Scoor daarnaast ook zeker wat items op de hippiemarkt tijdens een Last Minute Santa Eulalia.

Last Minute Santa Eulalia
 • Rustige strandvakantie op Ibiza
 • 2 gouden zandstranden
 • Culturele wandeling op Puig de Missa
 • Hippiemarkt Punta Arabí

Het authentieke Santa Eulalia

Het Spaanse Ibiza staat bekend als een eiland vol ongerepte natuur en zonnige stranden. Hier is het zien en gezien worden. Daarnaast ken je Ibiza wellicht als ultieme feestbestemming. Maar wist je dat het eiland ook vele rustige plekken kent? Santa Eulalia is zo’n stad waar je de drukte kunt vermijden. Je vindt hier juist het authentieke Spanje. Santa Eulalia ligt aan de oostkust van Ibiza. Vanaf het hotel van TUI kijk je uit over de Balearische Zee. Ook loop je zo het goudkleurige Santa Eulàlia strand op vanaf het hotel. Ideaal voor een familievakantie met de kids want het brede zandstrand loopt langzaam af in de zee. Vanaf het strand kun je binnen no-time plaatsnemen op de gezellige terrassen van de restaurants aan de palmenboulevard. De Spaanse keuken is hier gegarandeerd aanwezig. Wordt het paella of kies je toch voor diverse tapas?

De hippiemarkten van Ibiza

Naast het gastronomisch centrum wordt Santa Eulalia ook geroemd als cultureel centrum. En dat wordt vooral duidelijk tijdens een bezoek aan het historisch monument Puig de Missa. De 16-eeuwse kerk staat op een speciale locatie. Het witgekalkte bouwwerk bevindt zich namelijk op een 66 meter hoge heuvel. Vanaf de prachtige veranda kun je een paar indrukwekkende vergezichten meepakken over de Balearische Zee. Ben je op Ibiza, dan is een bezoek aan een hippiemarkt natuurlijk een must. Ooit van de Punta Arabí hippiemarkt gehoord? Vanaf Santa Eulalia ben je binnen een kwartier rijden op deze grootste hippiemarkt van Ibiza. Een feest aan kleur komt je hier tegemoet dankzij de ruim 400 kraampjes met kleding, sieraden en kunst. Genoeg om de nodige hippiespullen in te slaan tijdens een Last Minute Santa Eulalia.