Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Santa Ponsa

Last Minute Santa Ponsa

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Santa Ponsa

Kies voor een Last Minute Santa Ponsa en geniet van een bruisende zonvakantie op het Spaanse eiland Mallorca. De badplaats ligt aan een schilderachtige baai met turquoise gekleurd water en een parelwit strand. Hier is het van april t/m oktober goed toeven onder de zon. ’s Avonds zorgen de terrasjes en cocktailbars op de palmenboulevard ervoor dat je van de Spaanse keuken kunt smullen. Met een vino is het plaatje compleet.

Last Minute Santa Ponsa

Zonnen in het bruisende Santa Ponsa

Een bruisende vakantie onder de zon beleef je in Santa Ponsa. Dit schilderachtige kuststadje op het Spaanse eiland Mallorca dankt zijn gezicht aan de idyllische baaitjes en gezellige boulevard. En omdat het hier van april t/m oktober mooi weer is kun je het massatoerisme in de zomervakantie vermijden. Tijdens de Last Minute Santa Ponsa is het goed toeven op het parelwitte zandstrand. Ondertussen kijk je uit op de turquoise gekleurde baai waar je goed kunt snorkelen. Aan het eind van de dag zorgen de cocktailbarretjes en terrassen op de palmenboulevard voor vermaak. Smul van de heerlijke tapasgerechten en vino’s met de zonsondergang als achtergronddecor.

Sightseeing in Palma de Mallorca

Omdat de hoofdstad op een half uurtje rijden ligt is een bezoek aan Palma de Mallorca aan te raden. Vooral de imposante kathedraal La Seu zal meteen opvallen. Het gotische bouwwerk wordt versierd door roosvensters en kroonluchters die door Gaudí zijn ontworpen. Maar de kathedraal is het mooist in de avonduren als de verlichting aan staat. In Palma de Mallorca kun je ook goed shoppen. Houdt wel rekening met de drukte, want de stad is erg populair bij toeristen. Bijkomen doe je tijdens een Last Minute Santa Ponsa aan de rand van het zwembad bij het hotel van TUI. Met een goed boek en een tinto de verano is het vakantieplaatje helemaal compleet.