Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Negombo

Last Minute Negombo

  1. Last Minute
  2. Sri Lanka
  3. Negombo

Aan de westkust van Sri Lanka kom je in Negombo ogen tekort. De stad is vooral geliefd bij zonaanbidders die de dag doorbrengen op Negombo Beach. Het goudkleurige zand, de wuivende palmbomen en het diepblauwe water van de Laccadiven Zee zorgen voor een tropisch decor. Bezoek tijdens een Last Minute Negombo ook eens het historische centrum en loop langs de vele kerken en schilderachtige kanalen met dobberende bootjes.

Last Minute Negombo
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle Last Minutes Negombo (4)

Luieren op kleurrijk Negombo Beach

In het paradijselijke Negombo kijk je je ogen uit. Deze stad ligt aan de westkust van Sri Lanka en is vooral geliefd bij zonaanbidders. Vanuit het luxe hotel van TUI stap je zo het goudkleurige Negombo Beach op. Het kleurrijke zand, de wuivende palmbomen en het diepblauwe water van de Laccadiven Zee zorgen voor een tropisch decor. Hier is het tijdens een Last Minute Negombo goed toeven onder de zon. Houd je ogen goed open, want in de namiddag komen de lokale vissers het strand opvaren met hun boten. Na het drogen van de verse vis wordt de vangst van de dag verkocht op de vismarkt van Negombo. De kans is groot dat je ’s avonds zelf kunt proeven in het All Inclusive hotel.

Het schilderachtige centrum van Negombo

Bezoek tijdens een Last Minute Negombo zeker eens het schilderachtige centrum van de stad. Vanwege de grote hoeveelheid kerken wordt Negombo ook wel ‘Little Rome’ genoemd. Als cultuurliefhebber kom je ogen tekort in de St. Mary kerk aangezien het plafond beschilderd is met beelden van diverse heiligen. Dankzij de vele grachten en rondvaartbootjes kun je Negombo ook wel ‘Klein Amsterdam’ noemen. Het is niet voor niks dat de stad ooit in handen was van de Nederlanders. Bij de The Dutch Fort kom je meer te weten over deze historische periode. Na de culturele dag kun je in het hotel van TUI opfrissen door het zwembad in te plonsen.

Bekijk alle Last Minutes Negombo (4)