Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Hammamet

Last Minute Hammamet

  1. Last Minute
  2. Tunesië
  3. Hammamet

Ruil de laarzen in voor een stel slippers en ga zonnen in de Tunesische badplaats Hammamet. Vanwege het mediterrane klimaat is het zelfs in de wintermaanden goed toeven op het witte zandstrand. Of duik het warme water van de Golf van Hammamet in en spot dolfijnen. Tijdens een Last Minute Hammamet kun je ook niet om de medina heen. De witte huisjes, middeleeuwse stadsmuur en kleurrijke markten zorgen voor een cultureel tintje.

Last Minute Hammamet

Zonnige Last Minute Hammamet

Rieten parasols op een wit zandstrand. De zon die aan de strakblauwe hemel staat. En luxe resorts die omringd worden door wuivende palmbomen. Dát is zo´n beetje het decor van de Noord-Tunesische badplaats Hammamet. Vanwege het mediterrane klimaat is Hammamet erg geliefd als winterzonbestemming. Als in Nederland de thermometer het vriespunt aantikt boek je een Last Minute Hammamet en verruil je de warme laarzen voor je slippers. Vanuit het All Inclusive hotel van TUI stap je zo het strand op en kan het bijkleuren beginnen.

Het onderwaterleven van de Golf van Hammamet

Met zoveel zon is het niet gek dat het water van de Middellandse Zee ook lekker warm is. En dat trekt onder andere dolfijnen naar de Golf van Hammamet. Tijdens je goedkope All Inclusive in Tunesië kun je tijdens een bootexcursie het diepblauwe water afspeuren op zoek naar deze bijzondere zeebewoners. Of leen in het luxe hotel van TUI een snorkel om dichterbij de kust de lipvissen en baarzen te spotten. Over waterpret gesproken: In het SPLASHWORLD hotel in Hammamet zorgen de snelle glijbanen en speeltoestellen voor heel wat waterpret. Ideaal voor als de kids mee gaan.

Een culturele avond in de medina

Cultuurliefhebbers doen er goed aan het centrum van de stad in te duiken. Hammamet wordt omringd door een historische stadsmuur waarbinnen de medina ligt. Witte huisjes met blauwe ornamenten, smalle straatjes en kleurrijke markten versieren het middeleeuwse centrum van Hammamet. Vooral in de avonduren, zo rond zonsondergang, is het hier erg romantisch en sfeervol. Ga tijdens de Last Minute Hammamet op zoek naar een handgemaakte sjaal, een kleurrijke vaas of tik een heus Aladin tapijt op de kop voor een zacht prijsje. Bijkomen doe je in de hamam bij het hotel van TUI.