Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Port el Kantaoui

Last Minute Port el Kantaoui

  1. Last Minute
  2. Tunesië
  3. Port el Kantaoui

Het mondaine Port el Kantaoui is het hele jaar door een ideale plek voor een luxe zonvakantie. De badplaats ligt in Tunesië aan het diepblauwe water van de Golf van Hammamet. Dankzij de koraalriffen en zonovergoten stranden is het hier goed toeven. En bij zonsondergang is een boottocht met een zeilschip aan te raden. Tijdens een Last Minute Port el Kantaoui verblijf je in een luxe hotel aan het strand, dus pak de slippers maar in.

Last Minute Port el Kantaoui

Een luxe zonvakantie in Port el Kantaoui

De naam geeft het al een beetje weg, maar Port el Kantaoui dankt zijn gezicht aan de luxe jachthaven vol imposante zeilboten en dobberende jachten. Om ook het parelwitte zandstrand, de All Inclusive hotels en het fonkelblauwe water van de Golf van Hammamet niet te vergeten. Misschien heb je het nu wel geraden, maar Port el Kantaoui ligt in het Afrikaanse Tunesië. Vanwege het warme klimaat kun je hier het hele jaar door genieten van de zon. Kies bijvoorbeeld in de winter voor een Last Minute Port el Kantaoui en vlieg de mondaine badplaats tegemoet. Nu alleen de slippers nog zoeken.

Waterpret in Port el Kantaoui

Ook onder water is er genoeg te zien tijdens een Last Minute Port el Kantaoui. Het water van de Golf van Hammamet wordt namelijk versierd door dansende koraalriffen en scholen vol baarzen. Leen in het All Inclusive hotel van TUI een snorkel en duik het warme water in. Of zet koers naar de haven van Port el Kantaoui en stap aan boord van een boot met glazen bodem. Met een beetje geluk spot je tijdens de boottocht zelfs dolfijnen. Aan het eind van de dag staat in het luxe hotel van TUI het diner voor je klaar. Smul van gevulde bladerdeeghapjes of Tunesische couscous voordat je in de Spa uitbuikt.

De culturele schatten van Sousse

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Port el Kantaoui de stad Sousse te bezoeken. Al van verre zie je de zandkleurige Ribat met zijn hoge uitkijktoren pronken. Het verdedigingsfort heeft dankzij de kantelen wel iets weg van een kasteel en is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sousse. De nabijgelegen Grande Mosquée zal het dankzij de vele bogen en kleurrijke tapijten ook goed doen op de vakantiefoto’s. Bijkomen van het sightseeing doe je bij een terrasje op het plein tussen de moskee en de Ribat. Bestel zeker een schaaltje verse olijven, want dit is een van de belangrijkste exportproducten van Sousse.