Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Bodrum-Içmeler

Last Minute Bodrum-Içmeler

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Egeïsche Kust
  4. Bodrum-Içmeler

Toe aan een luxe strandvakantie aan de Egeïsche Zee? Neem dan nu het vliegtuig voor een Last Minute naar Bodrum-Içmeler. Deze Turkse badplaats kent zomers warme temperaturen maar ook in het voor- en najaar is het hier aangenaam. Het is een gezellige kustplaats in een heuvelachtig landschap met schitterende stranden en een gezellige wandelpromenade. Voor een bezoek aan het nabijgelegen Bodrum stap je zo in een dolmuş. Of geniet van de luxe in het All Inclusive hotel waar het je aan niets ontbreekt.

Last Minute Bodrum-Içmeler

Bodrum-Içmeler: aan de Egeïsche Zee

Zie je het voor je: volgende week op vakantie naar de Egeïsche kust van Turkije? Het kan, als je een Last Minute boekt naar Bodrum- Içmeler. Deze badplaats staat bekend om zijn gezellige wandelpromenade met vele uitgaansgelegenheden en  het kindvriendelijke Içmeler strand, dat geleidelijk afloopt in de Egeïsche Zee. Als bonus verblijf je in Bodrum- Içmeler in een All Inclusive 4 of 5 sterren hotel van TUI! Hier ontbreekt het je aan niets. Dankzij de grootse buitenbaden, wellness, en vele activiteiten hoef je dit luxe verblijf eigenlijk niet te verlaten voor een zalige zonvakantie. Toch is er ook in de omgeving genoeg te beleven. Tijdens een last Minute Bodrum- Içmeler sta je namelijk na een rit van 5 kilometer al in de bruisende havenstad Bodrum.

Eropuit in havenstad Bodrum

Neem zeker eens een Dolmuş naar de gezellige jachthaven van Bodrum. Deze haven is het pronkstuk van de stad! Vroeger lagen op deze plek traditionele vissersbootjes, nu blinken er prachtige jachtschepen en kun je vanaf hier een boot pakken, naar bijvoorbeeld het Griekse eiland Kos! Maar verlaat Bodrum niet meteen, want je hebt de gezellige winkelstraatjes en markten nog niet bezocht. Ook ben je nog niet bij OASIS Shopping Culture & Entertainment Center geweest. Kies je voor een Last Minute met kinderen naar Bodrum- Içmeler dan mag een bezoek aan het grootste waterpark van Turkije in Bodrum natuurlijk niet ontbreken. Kies uit meer dan 20 glijbanen of laat je meevoeren in het golfbad in het Dedeman Aquapark. Na het dagelijkse vertier kunt je in Bodrum-Içmeler heerlijk uit eten met een divers aanbod aan restaurants. Tevens kunt je de ‘dolmuş’ nemen naar Içmeler een iets rustigere kustplaats gelegen aan een schilderachtige baai dat bekend staat om zijn prachtige stranden. Het blauwe water steek hier mooi af tegen het witte zand en de vele groene pijnbomen op de achtergrond. Ook een bezoek aan Marmaris en het bijzondere stadje Dalyan behoren tot de mogelijkheden tijdens een Last Minute naar Bodrum-Içmeler.