Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Egeïsche Kust

Last Minute Egeïsche Kust

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Egeïsche Kust

Genieten van azuurblauwe baaien, parelwitte zandstranden en glooiende groene heuvels; tijdens een Last Minute Egeïsche Kust doe je dat tot ver buiten het hoogseizoen. In deze idyllische West-Turkse regio komt de temperatuur tot ver in oktober niet onder de 25 graden Celsius. Zie je jezelf al liggen onder de zon met een bord vol Turkse mezzes naast je? In het All Inclusive hotel van TUI wordt het waarheid.

Last Minute Egeïsche Kust
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken

Het schilderachtige decor van de Egeïsche Kust

Een plek op maar een paar uur vliegen van Nederland waar het tot ver in oktober boven de 25 graden Celsius is. Zo kun je de West-Turkse Egeïsche Kust het best omschrijven. Al doen we deze idyllische regio daar ook wel een beetje tekort mee. Glooiende groene heuvels, parelwitte zandstranden en bruisende badplaatsen verwelkomen je tijdens een Last Minute Egeïsche Kust. En dan verblijf je bij TUI ook nog eens in een All Inclusive hotel waarbij je de hele dag door van Turkse mezzes en glaasjes raki smult. Waar wacht je nog op? Tijd om de koffer in te pakken.

Rust, luxe en bruisend

Toe aan een rustige break in een schilderachtige omgeving? Vlieg tijdens de Last Minute Egeïsche Kust dan naar Akyarlar en verblijf in het luxe 5 sterrenhotel in een kamer met zeezicht. Ideaal als je bedenkt dat Akyarlar aan een azuurblauwe baai ligt. Tel daar het witte zandstrand, het panoramazwembad én de spa bij op en je snapt dat tot rust komen wel gaat lukken. Ben je meer een mensenmens? Ga dan op ontdekking in de bekende badplaats Bodrum met zijn gezellige boulevard, mondaine jachthaven en middeleeuws kasteel. Je bent zeker niet de enige.