Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Bodrum-Gümbet

Last Minute Bodrum-Gümbet

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Egeïsche Kust
  4. Bodrum-Gümbet

Cultureel, bruisend en ook rustig kun je een Last Minute Bodrum-Gümbet wel noemen. Dat komt omdat je tijdens de zonvakantie bij de Turkse stad Bodrum verblijft in een luxe hotel in het rustigere Gümbet. Geniet van het uitzicht op de azuurblauwe baai en het Taurusgebergte of maak de hippe discotheken in het centrum onveilig. Al kun je natuurlijk ook koers zetten naar Bodrum en de historische bezienswaardigheden bezoeken.

Last Minute Bodrum-Gümbet

Op zonvakantie naar Bodrum en Gümbet.

Je onderdompelen in de gezelligheid van een bruisende Turkse badplaats, maar ook de rust opzoeken doe je tijdens een Last Minute Bodrum-Gümbet. Bij TUI verblijf je dan ook in een luxe hotel in Gümbet dat aan de rand van het bekende Bodrum ligt. En waar Bodrum druk bezocht wordt, is dat in Gümbet niet zo. Voor rustzoekers is dit dan ook de ideale bestemming voor een zonvakantie in Turkije. Vanuit het luxe All Inclusive hotel is het uitzicht adembenemend. Niet alleen vanwege de azuurblauwe baai van Gümbet, maar ook vanwege het Taurusgebergte. Zie je jezelf al zitten aan de rand van het panoramazwembad met een glaasje raki?

Vermaak in Gümbet

Wist je dat Gümbet een hip nachtleven heeft? Het heuvelachtige centrum wordt niet alleen versierd door steile straten vol terrassen en souvenirwinkels, maar ook door luxe clubs en cafés aan Bar Street. Wie nog niet moe is kan tijdens een Last Minute Bodrum-Gümbet dan ook de hele nacht doorhalen. Een stuk romantischer en sfeervoller is de baai van Gümbet met zijn vele (visrestaurants). Genieten van baklava en een kopje Turkse thee met uitzicht op de dobberende zeilboten én de zon die langzaam de baai inzakt; fotogenieker wordt het niet.

Een culturele dag in Bodrum

Cultuurliefhebbers opgelet! Natuurlijk kun je de dag doorbrengen op het witkleurige zandstrand van Gümbet, maar een uitstapje naar Bodrum is minstens zo leuk. Al van verre zie je de middeleeuwse Petrusburcht bij de haven van Bodrum pronken. Stap zeker eens binnen in het historische bouwwerk, want je kunt er scheepswrakken en glaswerk uit de Romeinse Tijd bewonderen. Al zijn de wapens van ridders zeker ook indrukwekkend om te zien. Bij terugkomst in het luxe hotel van TUI kun je ontspannen door de hamam op te zoeken. Zo´n traditionele zeepmassage mag niet ontbreken tijdens de Last Minute Bodrum-Gümbet.