Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Lycische Kust

Last Minute Lycische Kust

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Lycische Kust

Tijdens een Last Minute naar de Lycische Kust , in het zuidwesten van Turkije, vier je vakantie aan de mooiste stranden van de Middellandse Zee. Smelt weg bij het uitzicht op de blauwe lagune van Ölüdeniz en zoek de dansvloer op in het bruisende uitgaansleven van Marmaris. Ontdek de broedplaats van de beschermde karetschildpad op het Iztuzu strand bij de Dalyan rivier en kom tot rust tijdens een massage in het luxe All Inclusive hotel van TUI.

Last Minute Lycische Kust
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken

De Lycische Kust: Turkije op z’n mooist

Een Last Minute aan de Lycische Kust in het zuidwesten van Turkije staat in het teken van zonovergoten baaien en witte zandstranden afgeschermd door beboste kalkstenen rotsformaties, zoals bij het strand van de grote stad Marmaris. Ga je zonnebaden bij de pier met uitzicht de azuurblauwe Middellandse Zee of kies je bij het luxe hotel van TUI voor een rustgevende massage? Geheel ontspannen loop je daarna het centrum van Marmaris in. Het 16e-eeuwse kasteel van Marmaris is een mooi startpunt met zijn binnenplaatsen vol bougainville. Het kasteel biedt ook een schitterend uitzicht op de luxe jachthaven Netsel Marmaris en het oudere deel van de stad. In dit gedeelte vind je in de overdekte bazaar honing afkomstig van het schiereiland Datça. ’s Avonds zoek je de dansvloer op in de gezellige uitgaanswijk Siteler of haal je een cocktail bij de bar van je eigen comfortabele hotel.

Last Minute genieten van All Inclusive

Boek je een Last Minute aan de Lycische Kust in de badplaats Ölüdeniz ten zuiden van Marmaris, dan lig je te zonnen aan het kraakheldere water van een blauwe lagune bij het Ölüdeniz Tabiat park. Terwijl je de lagune instapt, zakken de paragliders weg achter de rotsformaties van het Babadağ gebergte. Of kies je zelf voor een sessie paragliden? Het kalme water en de prachtige onderwatergrotten van de lagune zijn voor duikers en snorkelaars ook perfect. Duikuitrusting haal je bij de receptie van het 5 sterren hotel van TUI. Daarna trek je erop uit, bijvoorbeeld richting de promenade van Ölüdeniz met haar gezellige terrasjes waar je geniet van een Turkse koffie of Rize thee en een stukje zoete baklava. Wil je na de lunch iets speciaals zien? Neem de tijd voor een bezoek aan het Iztuzu strand bij de badplaats Dalyan op anderhalf uur rijden van Ölüdeniz. Het Iztuzu strand vormt een natuurlijke barrière tussen de Dalyan rivier en de Middellandse Zee en is de broedplaats van de beschermde karetschildpad. Een bezoek aan dit strand maakt een Last Minute aan de Lycische Kust helemaal compleet.