Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Noord-Egeïsche Kust

Last Minute Noord-Egeïsche Kust

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Noord-Egeïsche Kust

Last van vakantiekriebels? Geniet van een ontspannen strandvakantie tijdens een Last Minute Noord-Egeïsche Kust! Lekker zonnebaden met een verkoelend drankje binnen handbereik en met uitzicht op het helderblauwe water van de Egeïsche Zee. Liever cultuur snuiven? Maak een uitstapje naar Troje of Izmir, ook wel ‘de mooie stad’ genoemd in Turkije. Vergeet de zonnebril niet en vlieg voordelig naar de Noord-Egeïsche Kust!

Last Minute Noord-Egeïsche Kust
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken

Zonnen met uitzicht op de Noord-Egeïsche Kust

Toe aan een ontspannen strandvakantie of een zonvakantie waarbij je een inkijkje krijgt in de rijke geschiedenis van Griekenland? Dan is de Noord-Egeïsche Kust de place to be deze zomer. Wil je tijdens een Last Minute Noord-Egeïsche Kust All Inclusive genieten en slapen met uitzicht op de zee? Dat kan bijvoorbeeld in het luxe 4 sterren hotel van TUI in Kusadasi, pal aan het Long Beach strand. Ga lekker zonnebaden op het uitgestrekte zandstrand of bij een van de zwembaden bij het hotel. Drankje binnen handbereik en de stralende Turkse zon aan de hemel, wat wil een mens nog meer? Zijn de kinderen mee op vakantie in Turkije? Dan is het hotel van TUI direct aan het strand met aquapark een aanrader. In het ruim 60.000 vierkante meter grote waterpark zullen de kids zich geen moment vervelen. Het grote dilemma komt rond etenstijd, want waar ga je eten? Wordt het een van de buffet- of à la carte restaurants bij het hotel, of zoek je het centrum van Kusadasi op voor een maaltijd in een van de gezellige restaurantjes?

Ontdek ‘de mooie stad’ Izmir

Voor een leuk cultureel uitje is een bezoek aan de stad Troje, tegenwoordig bekend als Truva, een aanrader. In de Griekse mythologie speelt Troje een belangrijke rol, en overal in en rondom de stad vind je bezienswaardigheden die verwijzen naar de rijke geschiedenis van de Grieken en naar de Trojaanse oorlog. Neem een kijkje bij de oude stadsmuren en maak een selfie bij de enorme replica van het beroemde Houten Paard van Troje. Een andere leuke stad om te bezoeken tijdens een Last Minute Noord- Egeïsche Kust is Izmir. Izmir wordt in Turkije ook wel ‘de mooie stad’ genoemd. Hier vind je onder andere de Konak Moskee, een unieke achthoekige moskee met indrukwekkende decoraties en een 25 meter hoge klokkentoren.