Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Ölüdeniz

Last Minute Ölüdeniz

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Lycische Kust
  4. Ölüdeniz

Kies voor een Last Minute Ölüdeniz en de fotocamera draait overuren. Om over je eigen kijkers nog maar te zwijgen. De Turkse badplaats is vooral geliefd om de turquoise gekleurde Blue Lagoon met zijn parelwitte stranden en groene heuvels. Maar ook omdat je vanuit Ölüdeniz de Caretta Caretta schildpadden op Iztuzu Beach bij Dalyan kunt bewonderen. Unieker wordt de zonvakantie aan de Lycische Kust niet.

Last Minute Ölüdeniz
  • ‘The Blue Lagoon’
  • Het allermooiste strand van Turkije

Op naar de paradijselijke Blue Lagoon

Pak de strandtas alvast maar in en vlieg binnen nu en twee weken naar een paradijselijke plek aan de Middellandse Zee. Tijdens een Last Minute Ölüdeniz reis je namelijk af naar een van de mooiste stranden van Zuid-Europa. Ölüdeniz ligt aan de Lycische Kust in Turkije en is vooral bekend om de Blue Lagoon. Een lagune met turquoise gekleurd water, parelwitte stranden en groene heuvels. Een kleurrijk plaatje dat het goed doet op ansichtkaarten en vakantiefoto’s in reisgidsen. Vergeet je de camera niet in de koffer te stoppen?

Een actieve vakantie in Ölüdeniz

Actievelingen kunnen hun hart ophalen tijdens een Last Minute Ölüdeniz. Natuurlijk kun je er goed relaxen op de paradijselijke stranden en in de luxe hotels, maar met een ruime keus aan sportieve activiteiten is stil zitten bijna onmogelijk. Wat dacht je van een kajaktocht door de lagune? Zo ontdek je alle mooie plekjes. En een frisse plons in het helderblauwe water is zo gemaakt. Wist je dat Ölüdeniz ook bekend is bij paragliders? Dat komt door het 1.900 meter hoge Babadag gebergte en door de schilderachtige uitzichten natuurlijk. Tijdens de zonvakantie in Ölüdeniz kun je zelf een tandemsprong maken en de Blue Lagoon van boven bewonderen.

Op bezoek bij de Caretta Caretta schildpadden

En dan is er tijdens een Last Minute Ölüdeniz ook nog de mogelijkheid om de indrukwekkende Caretta Caretta schildpadden tegen te komen. Vanuit het All Inclusive hotel van TUI is een excursie naar Iztuzu Beach nabij het dorp Dalyan zo gemaakt. Dit strand is een uniek strook zand omdat de schildpadden er hun eitjes leggen. Onder leiding van een gids, en vanaf een afstandje, kun je dit onvergetelijke schouwspel bijwonen. Bijkomen kan daarna in de modderbaden die nabij het strand liggen. Er wordt gezegd dat de zwavelhoudende modder als anti-aging werkt. Zo’n luxe zonvakantie is hartstikke gezond.