Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Sarigerme

Last Minute Sarigerme

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Lycische Kust
  4. Sarigerme

In de Turkse badplaats Sarigerme word je wakker met een indrukwekkend uitzicht. Grillige bergen van het Taurusgebergte, een baai met azuurblauw water van de Middellandse Zee en het parelwitte Sarigerme strand vormen het decor. De ideale plek voor een zonvakantie aan de Lycische Kust. Breng tijdens een Last Minute Sarigerme ook een bezoek aan het historische Dalyan om de indrukwekkende rotsgraven te bewonderen.

Last Minute Sarigerme

Luieren onder de zon in Sarigerme

Wakker worden met uitzicht op de grillige bergen van het Taurusgebergte, een azuurblauwe baai en parelwit zand doe je tijdens een Last Minute Sarigerme. Deze Turkse badplaats ligt aan de Lycische Kust en is vrij van massatoerisme. Hier kun je in alle rust luieren onder de zon op het 7 kilometer lange Sarigerme zandstrand. De luxe hotels van TUI bevinden zich allemaal aan de kust en bieden uitzicht op de Middellandse Zee. Met helder weer kun je zelfs het Griekse eiland Rhodos zien liggen. Breng op zondag eens een bezoek aan de markt in Sarigerme waar vers fruit en lederwaar luidkeels wordt aangeprezen. Een kopje vers gezette thee met Turks fruit maakt de authentieke sfeer compleet.

Eeuwenoude rotstombes bewonderen

In de bergen van het Taurusgebergte zijn historische stadjes gelegen waar eeuwenoude rotsgraven en graftombes belangrijke bezienswaardigheden zijn. Tijdens een Last Minute Sarigerme mag een bezoek aan zo'n stad eigenlijk niet ontbreken. De meest bekende graven liggen op een half uur rijden bij de stad Dalyan en zijn uitgehouwen in de rotswanden. Vooral in de avonduren, als deze tombes verlicht worden, wacht een indrukwekkend decor. Ook de stad Fethiye, op een uur rijden van Sarigerme, is indrukwekkend. Vanwege de bijzondere architectuur lijken de rotstombes hier op tempels en waan je je voor even in de Griekse Oudheid. Na deze culturele dag kun je in het All Inclusive hotel van TUI bijkomen in de hammam.