Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Turgutreis

Last Minute Turgutreis

  1. Last Minute
  2. Turkije
  3. Egeïsche Kust
  4. Turgutreis

Vanuit je hangmat tussen de wuivende palmen wandel je tijdens een Last Minute in Turgutreis zo de Egeïsche Zee in. Maar zorg er wel voor dat je op tijd terug in het luxe hotel van TUI bent voor verse Turkse meze. Want je boekt een vakantie in Turkije niet voor niets op basis van All Inclusive. Dagje wereldwonderen spotten? Dat kan tijdens een stedentrip Bodrum. Indrukwekkend, de ruïne van het Mausoleum van Halicarnassus.

Last Minute Turgutreis

Het Turkse paradijs dat heet Turgutreis

Een van de grootste steden van het Turkse schiereiland Bodrum, is de badplaats Turgutreis. Tijdens een Last Minute Turgutreis maak je kennis met het natuurschoon van de stad, dat gerust paradijselijk te noemen is. Vanuit een luxe hotel aan zee wandel je zo het gouden privéstrand op voor een duik in de blauwe Egeïsche Zee. Waar je van het vroege voorjaar tot het late najaar prima kunt zwemmen, dankzij de vele uren zon en aangename temperaturen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker luieren in een hangmat tussen de wuivende palmbomen. Met het geruis van de zee op de achtergrond. Totdat je trek begint te krijgen, want dan is het natuurlijk tijd voor Turkse meze. Zonder bijkomende kosten, want je verblijft tijdens een vakantie in Turgutreis op basis van All Inclusive. Wat een luxe!

Het wereldwonder van Bodrum

Wie tijdens een Last Minute in Turgutreis ook de culturele bezienswaardigheden van het Turkse schiereiland wil ontdekken, kan een dagtrip naar Bodrum maken. Hier bevindt zich een van de zeven klassieke wereldwonderen. Althans: de overblijfselen ervan. Want helaas is er van het Mausoleum van Halicarnassus behalve de fundamenten en enkele zuilen niet veel overgebleven. Wat tijdens een stedentrip Bodrum in veel betere staat verkeert, is de Petrusburcht. Prachtig gelegen op een schiereiland aan de oude haven. En deels gebouwd van het steen en marmer van het mausoleum. In het kasteel is tegenwoordig een museum gehuisvest, waar je tijdens een vakantie in Turkije onder andere een replica van een Fenicisch schip en Byzantijnse en prehistorische voorwerpen kunt bezichtigen.