Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Fort Myers

Last Minute Fort Myers

  1. Last Minute
  2. Verenigde Staten
  3. Florida
  4. Fort Myers

Hagelwitte zandstranden, dichte mangroven en koloniale villa’s vormen de ingrediënten van een Last Minute Fort Myers. Deze Amerikaanse badplaats wordt dankzij het culturele centrum ook wel het kloppende hart van Zuid-Florida genoemd. Toch komen de meeste mensen naar Fort Myers voor het parelwitte strand aan de Golf van Mexico. Bij TUI verblijf je in een luxe hotel met uitzicht op Sanibel Island of in een villa met zwembad.

Last Minute Fort Myers
  • De 'Sunshine State' van de VS

Een luxe zonvakantie in Fort Myers

Reis dit jaar af naar het kloppende hart van Zuid-Florida en geniet in Fort Myers van een culturele zonvakantie. Deze Amerikaanse badplaats is vooral geliefd om de parelwitte stranden en de koloniale sfeer in het centrum. Het is niet voor niks dat beroemdheden hier een vakantiehuis hebben. Die van de uitvinders Thomas Edison en Henry Ford zijn tegenwoordig omgetoverd tot museum. Maar tijdens een Last Minute Fort Myers kom je vooral voor de zon. Bij TUI kun je verblijven in een luxe hotel met privéstrand aan de Golf van Mexico. Of kies voor een ruime villa met zwembad op een kwartiertje rijden van Fort Myers Beach. Vergeet de zonnebrand niet mee te nemen.

Alligators spotten in Florida

Natuurliefhebbers zeggen bij het horen van Florida al snel ‘moeraslanden, mangroven en alligators’. Vooral het Everglades National Park is wereldberoemd. Om dit natuurgebied te bereiken moet je vanuit Fort Myers zo’n anderhalf uur rijden. Dichterbij ligt J.N. Ding Darling National Wildlife Refuge op Sanibel Island. Vanuit het 4 sterrenhotel van TUI kijk je uit op dit eiland dat je per boot bereikt. In het park zijn verschillende trails uitgezet die je per kano, fiets of al wandelend ontdekt. Ondertussen is de kans groot dat je alligators en flamingo’s spot. Bijkomen van deze indrukwekkende tocht doe je tijdens een Last Minute Fort Myers in de spa van het hotel.