COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Naples

Last Minute Naples

  1. Last Minute
  2. Verenigde Staten
  3. Florida
  4. Naples

Relaxen op een parelwit zandstrand en de alligator spotten in de Everglades. Daar draait het om tijdens een Last Minute Naples. Deze kustplaats ligt aan de rand van de Everglades in ‘Sunshine State’ Florida. Dankzij het zonnige klimaat en het warme water van de Golf van Mexico is het hier ook in de wintermaanden goed toeven. Vier de zonvakantie in stijl door bij TUI te kiezen voor een luxe villa met privé zwembad.

Last Minute Naples
  • De 'Sunshine State' van de VS

Relaxen in zonnig Naples

Dankzij de parelwitte stranden, de wuivende palmbomen en het warme water van de Golf van Mexico is een Last Minute Naples altijd een goed idee. In deze badplaats in de Amerikaanse ‘Sunshine State’ Florida kun je zelfs in de wintermaanden genieten van het warme zonnetje. Ideaal voor wie niet aan tijd gebonden is. Bij TUI verblijf je tijdens de zonvakantie in een luxe hotel of villa met privé zwembad. Zet ’s avonds koers naar de Naples Pier waar de lokale vissers druk in de weer zijn met hun hengels. Zodra de zonsondergang begint schiet je schilderachtige vakantiefoto’s van de houten pier. Doe dat vanaf het strand voordat de gezellige barretjes en cafés in het centrum wachten.

De alligator bekijken in de Everglades

Omdat Naples aan de rand van de Everglades ligt kun je niet om dit beroemde natuurpark heen. De Everglades is een groot moerasgebied dat wereldwijd bekend is geworden door zijn inwoners; de alligator. Deze indrukwekkende dieren kun je tijdens een Last Minute Naples zelf bewonderen door te kiezen voor een boottocht. De airboat ken je vast wel. Maar wat dacht je van een kajak? Zo’n kajaktour is misschien een beetje spannend, maar wel een onvergetelijke ervaring. Bijkomen doe je na afloop in de luxe villa van TUI. Duik het zwembad in of steek de buitenbarbecue aan. Wel goed opletten hoor. In Florida willen de alligators nog wel eens in de zwembaden plonsen.