Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Vitznau

Last Minute Vitznau

  1. Last Minute
  2. Zwitserland
  3. Vitznau

Wanneer je tijdens een Last Minute Vitznau 's ochtends je gordijnen opent, wordt je gelijk begroet door het schitterende uitzicht op het vierwoudstedenmeer en de berg Rigi. Je krijgt gelijk zin om er op uit te gaan! Neem tijdens je autovakantie in Zwitserland bijvoorbeeld een kijkje bij de Mühlebach waterval. Of strijk neer op een terrasje in de zon en smul van een heerlijk stuk Zuger Kirschtorte.

Last Minute Vitznau

Actieve vakantie bij het vierwoudstedenmeer

Wanneer je tijdens je Last Minute Vitznau na een rit van ongeveer 9 uur aan komt rijden, word je gelijk betoverd door het schitterende Zwitserse landschap. De toppen van de berg Rigi steken scherp af tegen de strakblauwe lucht, en het oppervlak van het vierwoudstedenmeer fonkelt in het zonlicht. Prachtig! Vanuit het sfeervolle hotel van TUI aan de voet van de berg Rigi maak je de mooiste wandelingen. En met ruim 100 kilometer aan wandelpaden heb je meer dan genoeg routes om uit te kiezen. Zorg dat je je camera of smartphone in de aanslag hebt om een paar mooie vakantiefoto's te maken. Het adembenemende panorama op de toppen van de Alpen en de Zwitserse bergmeren zullen zeker indruk maken.

Smullen van Zwitserse Zuger Kirschtorte

Een echte must see tijdens je Last Minute Vitznau is de Mühlebach waterval. Deze waterval biedt een spectaculair uitzicht op het vierwoudstedenmeer en is een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden in de omgeving. En na zo'n actieve dag waarbij je veel kilometers maakt, heb je natuurlijk wel wat lekkers verdiend. Wat dacht je van een heerlijk stuk Zuger Kirschtorte? Deze Zwitserse specialiteit lijkt een beetje op hazelnootschuimtaart, maar dan met een vleugje kersenlikeur. Dat wordt smullen!