Beijing

Rondreis Beijing

  1. Rondreis
  2. China
  3. Beijing

Voel je de keizer te rijk tijdens een rondreis door Beijing met TUI. Je reis door de hoofdstad van China voert naar beroemde topattracties zoals het Plein van de Hemelse Vrede en de keizerlijke paleizen van de Verboden Stad. Maar ook een wandeling over de duizenden kilometers lange Chinese Muur staat op het programma. Wie daarna nog zin heeft om de benen te strekken is van harte welkom in de uitstrekte tuinen van het Zomerpaleis.

Rondreis Beijing

Keizerlijke rondreis door Beijing

Van ultramoderne torenhoge wolkenkrabbers tot uitbundige Chinese tempels en met op korte afstand de Chinese Muur, ontdek het tijdens een rondreis Beijing met TUI. Beijing is de hoofdstad van China en ligt in het noordoosten van het Aziatische land. Het is echt een bruisend knooppunt tussen toekomst en roemrijk verleden. De hoogtepunten uit dat verleden staan centraal tijdens deze rondreis door Beijing. Denk bijvoorbeeld aan het immense Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden Stad. Eeuwenlang was dit het exclusieve domein van de Chinese keizers, maar gelukkig is het 'gewone volk' tegenwoordig ook welkom. Zwervend door het gigantische complex van paleizen, paviljoens en binnentuinen kom je ogen en oren tekort. Ook fijn: deze rondreis van TUI is inclusief Nederlandse reisleiding.

Van Chinese Muur tot Zomerpaleis

Een rondreis door Beijing is niet compleet zonder excursie naar de befaamde Chinese Muur, die wel 9.000 kilometer door het Chinese heuvellandschap slingert. Maak je bezoek uniek met een wandeling over een deel van deze enorme muur. Prachtige panorama's verzekerd! Heel anders, maar ook enorm, is het park van het Zomerpaleis in Beijing. Een bezoek zal daarom niet ontbreken tijdens deze rondreis Beijing. Het park ligt aan het meer van Kunming en herbergt talrijke gebouwen, waaronder de prachtige Hal van de Zee der Wijsheid. Wie wandelt door de uitgestrekte tuinen van het Zomerpaleis komt dus de ene mooie pagode na de andere tegen.