Guanacaste

Rondreis Guanacaste

  1. Rondreis
  2. Costa Rica
  3. Guanacaste

Laat het massatoerisme achter en ontdek tijdens een rondreis Guanacaste in alle rust de schilderachtige kustlijn van Costa Rica. Guanacaste is een regio in het noordwesten van Costa Rica met gouden stranden, diepblauwe baaien en groene jungles. Om de hippe surfstadjes niet te vergeten. Het is dan ook een fotogenieke regio waar je heerlijk kunt zonnen met een Mojito bij de hand, of kunt surfen op de golven van de Stille Oceaan.

Rondreis Guanacaste

Relaxen in tropisch Guanacaste

Een rondreis Guanacaste brengt je naar de exotische kust van Costa Rica. Het land in Midden-Amerika staat bekend om zijn ongerepte natuur en tropische jungle, maar in het noordwesten zijn ook fotogenieke stranden en azuurblauwe baaien te vinden. Relaxen na een onvergetelijke rondreis door Costa Rica gaat in Guanacaste wel lukken. Zoek bijvoorbeeld Playa Papagayo op en geniet onder een wuivende palmboom van het uitzicht op het helderblauwe water van de Stille Oceaan. Met een Mojito in je handen is het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Surfen & rum cocktails drinken

Na het ontdekken van uitgedoofde vulkanen, jungles vol slingerapen en natuurlijke spa’s een paar dagen relaxen op een goudkleurig zandstrand? Kies dan voor een rondreis Guanacaste en ontspan in deze fotogenieke regio in het noordwesten van Costa Rica. Bij TUI verblijf je in een luxe hotel bij Playa Tamarindo dat bekend staat als surfhotspot. Je kunt hier dan ook prima een paar uurtjes de golven van de Stille Oceaan proberen te bedwingen. Om vervolgens op te drogen bij een van de hippe beachbarren waar de rum cocktails niet te versmaden zijn. Zie je jezelf al zitten tijdens zonsondergang?