Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Wilder Kaiser Brixental

Rondreis Wilder Kaiser Brixental

  1. Rondreis
  2. Oostenrijk
  3. Wilder Kaiser Brixental

Hoge bergen en gezellige Oostenrijkse dorpjes: tijdens een rondreis Wilder Kaiser Brixen geniet u al fietsend van het prachtige Tiroler landschap. Doordat de route vlak tot licht heuvelachtig is, kunt u zonder al te veel inspanning van de Kitzbüheler Alpen genieten. Mocht het u toch te warm worden, dan kunt u onderweg een verfrissende duik in de Schwarzsee nemen. Of bestel in Kitzbühel een lekkere Apfelstrüdel.

Rondreis Wilder Kaiser Brixental
  • 700 kilometer wandelnetwerk
  • Unieke ErlebnisWelten
  • Ontdek de Tiroolse Adlerweg
  • Prachtig Tiroler landschap

Warme verkoeling in de Schwarzsee

Natuurliefhebbers halen tijdens een sportieve rondreis Wilder Kaiser Brixen hun hart op in het overweldigende Tiroler landschap.
U fietst door het mooie Brixental, langs de hoge Steinbergkogel en de kristalheldere Pillersee. En dat alles zonder u al te veel te hoeven inspannen, dankzij de korte afstanden en vlakke tot licht heuvelachtige fietspaden.

Mocht u tijdens een warme dag toch wat verkoeling kunnen gebruiken, kunt u onderweg kopje onder gaan in de Schwarzsee. En dit zonder het té koud te krijgen, want dit meer staat bekend als het warmste meer van Tirol.

Het leven op een erfboerderij

Wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van Tirol, zal tijdens een rondreis Wilder Kaiser Brixen aan bezienswaardigheden ook niets tekort komen. In het mooie Kirchberg, gelegen te midden van de Kitzbüheler Alpen, zijn zelfs sporen gevonden van een vestiging uit de latere Bronstijd. Wilt u zelf terug in de tijd, dan kunt u een bezoek brengen aan een van de ‘Erbhöfe’ die het gebied rijk is.
Erbhof Fragenstätt, een van de oudste erfboerderijen net boven Kirchberg, werd bijvoorbeeld al begin 15e eeuw voor het eerst genoemd.

Ook het moderne stadje Kitzbühel met een historisch centrum ligt op de route. Hier kunt u een bezoek brengen aan de de Gotisch- Barokke St. Andreaskirche en in Cafe-Konditorei Lorenzoni genieten van een echte Oostenrijkse Apfelstrüdel op het terras midden in het gezellige centrum.

Uw standplaats tijdens uw individuele rondreis door het prachtige Tirol is het 4 sterren hotel van TUI in Kirchberg. Hier keert u iedere avond terug om uw spieren te ontspannen in het zwembad of de wellness faciliteiten. Of sudder na een lekker kopje koffie heerlijk bij de open haard.