Profiteer nu nog van niet aanbetalen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Michigan

Rondreis Michigan

  1. Rondreis
  2. Verenigde Staten
  3. Michigan

Kies in Amerika voor een rondreis Michigan en geniet van deze ‘Great Lakes State’. Zo kun je op Lake Erie en Lake Huron een boottocht bij zonsondergang maken en genieten van de skyscrapers van Detroit die ’s avonds verlicht worden. Maar ook een footballwedstrijd bijwonen met een hotdog vergeet je niet snel meer. In Detroit zelf is het Henry Ford museum een bezoek waard aangezien de stad bekend staat om de auto-industrie.

Rondreis Michigan

Genieten op de Great Lakes van Michigan

‘The Great Lakes State’ zoals Michigan ook wel wordt genoemd is voor watersporters een ideaal gebied voor een rondreis in Amerika. Lake Erie, Lake Michigan, Lake Huron én Lake Superior vallen allemaal binnen de staatsgrenzen en vissen en kajakken zijn hier geliefde bezigheden. Maar ook het maken van een sundowner is een aanrader tijdens een rondreis Michigan. Tijdens zo’n boottocht bij zonsondergang is het uitzicht op de imposante skyscrapers van Detroit onvergetelijk. Helemaal als de zon onder is en de hoge torens verlicht worden. Ondertussen smul je op de boot van hoogwaardig klaargemaakte hamburgers. Dat wordt genieten!

De Amerikaanse cultuur van Detroit

Hoofdstad Detroit verdient tijdens de rondreis Michigan een nadere inspectie. Ooit was de stad hét centrum van de Amerikaanse auto-industrie. Vandaag de dag hebben Ford, General Motors en Crystler hun hoofdkantoren nog altijd in Detroit staan. Neem eens een kijkje bij het Henry Ford museum om niet alleen de klassieke oldtimers te bewonderen, maar ook de meest luxueuze auto’s te zien pronken. Zet daarna koers naar Greektown voor een heerlijk Grieks diner of zoek het footballstadion van de Detroit Lions op voor een sportwedstrijd. Compleet met hotdog en bier.