Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Stacaravan Fréjus

Vanuit een stacaravan in Fréjus ben je tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk zo op het gouden Plage de Fréjus. Voor een verfrissende plons in de Middellandse Zee. Of voor een zoektocht naar de nudibranchia tussen de koralen van dive site Les Pyramides. Maar vergeet ook de culturele bezienswaardigheden van Fréjus niet. Het Romeinse amfitheater bijvoorbeeld, waar je nog altijd theatervoorstellingen kunt bijwonen.

Paradijs voor waterratten

Wie bij TUI een stacaravan in Fréjus boekt, heeft de mondaine badplaatsen aan de Côte d'Azur binnen handbereik. Saint-Tropez, Cannes, Sainte-Maxime... Maar ook in Fréjus zelf is het tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk goed vertoeven. Vanaf de camping in Fréjus is het namelijk niet ver naar het gouden Plage de Fréjus. Voor een verfrissende duik in de Middellandse Zee. En neem ook meteen een kijkje bij de luxe jachten in de haven. Wil je tijdens een duikvakantie in Zuid-Frankrijk ook de kleurrijke onderwaterwereld voor de kust verkennen? Met een beetje geluk kom je tussen de kleurrijke koralen van dive site Les Pyramides murenen en felgekleurde nudibranchia tegen.

Romeinse bezienswaardigheden in Frankrijk

Lukt het je om tijdens een vakantie in Fréjus even weg te komen van het water? Ga dan terug naar de tijd van de gladiatoren en bewonder de Romeinse bezienswaardigheden waar de stad bekend om staat. Het Amfitheater van Fréjus, gebouwd vlak buiten de oude Romeinse muren, is een van de oudste nog overgebleven amfitheaters in Frankrijk. Hoewel het bouwwerk niet geheel bewaard is gebleven, worden in het theater 's zomers nog altijd theatervoorstellingen en concerten gegeven. Ook de Porte des Gaules, onderdeel van de Romeinse stadsmuur, is het bezichtigen waard voordat je teruggaat naar de stacaravan in Fréjus. Om in de kitchenette in een handomdraai verse ratatouille klaar te maken. Wel zo voordelig.

Bekijk alle campings Fréjus (3)