Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Stacaravan Vendée

Een stacaravan in de Vendée is de ideale uitvalsbasis om dit veelzijdige Franse departement te verkennen. 's Ochtends bedenk je onder het genot van een vers croissantje van de lokale 'boulanger' wat je die dag gaat doen. Wordt het een fietstocht door natuurgebied Marais Poitevin, ook wel bekend als het Franse Venetië? Of blijf je vandaag lekker hangen bij het zwembad op de camping van TUI?

Veelzijdige kampeervakantie in de Vendée

Een vakantie aan de Franse kust waarbij je alle vrijheid hebt om te gaan en te staan waar je wil? Dan zit je helemaal goed in een stacaravan in de Vendée. Dit Franse departement aan de Atlantische Oceaan wordt gekenmerkt door een veelzijdig landschap met uitgestrekte weilanden en sprookjesachtige bossen waar je heerlijk kunt wandelen. Maar niet voordat je op het terras bij je luxe stacaravan hebt genoten van een uitgebreid ontbijt met verse jus en croissants van de lokale 'boulanger'. Een flinke wandeling vraagt namelijk om een goed gevulde maag. Al wandelend kom je helemaal tot rust, en mocht je nog niet genoeg hebben van alle natuurpracht dan kun je tijdens je vakantie in de Vendée ook een fietstocht maken door het moerasgebied Marais Poitevin. Vanaf de camping van TUI rijd je er zo naartoe. De vele kanalen en fietsbruggetjes hebben dit prachtige natuurgebied de welverdiende bijnaam Frans Venetie opgeleverd. C'est fantastique!

Vakantiepret voor het hele gezin

Ben je op familievakantie in de Vendée? Ook voor de kids valt er op en bij de camping van TUI van alles te doen. Speel een potje tafeltennis of zoef joelend van de glijbaan bij het zwembad op de camping. En terwijl zij nog even doorspetteren, zet jij bij de stacaravan alles alvast klaar voor een gezellige barbecue. Terwijl de zon langzaam ondergaat en de eerste sterren aan de hemel verschijnen, proosten jullie op een geslaagde kampeervakantie en bedenken jullie wat er morgen op het programma staat. Misschien een spannende kanotocht?

Bekijk alle campings Vendée (5)