Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Stacaravan Wassenaar

Van de Dragonfly tot de Splash. Wie bij TUI een stacaravan in Wassenaar boekt, heeft onbeperkt toegang tot attractiepark Duinrell. Ideaal voor een familievakantie in Zuid-Holland met kinderen. Maar je kunt natuurlijk ook de vele andere trekpleisters in de omgeving verkennen. Maak een fietstocht naar de Wassenaarse Slag en waai uit aan de Noordzee. Of trek je wandelschoenen aan voor de Koninklijke Landgoederen de Horsten.

Stacaravan Wassenaar

Spannend: kamperen in Wassenaar

Aan spanning geen gebrek als je bij TUI een stacaravan in Wassenaar boekt. De camping in Zuid-Holland ligt namelijk direct naast attractiepark Duinrell. Waar je tijdens een vakantie in Wassenaar onbeperkt natgespetterd wordt in de Splash. Maar je kunt natuurlijk ook een ritje maken in familieachtbaan Dragonfly. Ideaal voor een familievakantie met kinderen. Doe je het graag een dag wat rustiger aan? Vanaf de camping fiets je in een kwartier naar strandopgang Wassenaarse Slag. Met een kustlijn van ruim 8 kilometer is het hier op het Noordzeestrand heerlijk uitwaaien. Maar je kunt natuurlijk ook eerst een wandeling maken door de bossen en zandvlakten van het naastgelegen duin- en natuurgebied Meijendel.

Koninklijk wandelen in de Horsten

Ook voor een weekendje cultuur in Nederland is een stacaravan in Wassenaar de ideale uitvalsbasis. Wassenaar ligt namelijk tussen Leiden en Den Haag. Op naar dinosaurus Trix in het Leidse museum Naturalis. Of naar de werken van Klimt en Monet in het Kunstmuseum Den Haag. Maar ook in Wassenaar zelf is van alles te zien. Maak een fietstocht door de bosrijke omgeving en verbaas je over de hoeveelheid enorme villa's en landhuizen. Of wandel over de Koninklijke Landgoederen de Horsten, gelegen tussen Wassenaar en Voorschoten. Waar de rode route je meeneemt langs Villa Eikenhorst en de kleurrijke Seringenberg. En na een flinke wandeling heb je een lunch in een van de theepaviljoens natuurlijk wel verdiend.