Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Wassenaar

Stacaravan Wassenaar

  1. Stacaravan
  2. Nederland
  3. Zuid-Holland
  4. Wassenaar

Wordt het een ‘High Tea’ met scones en champagne in het theepaviljoen van de Koninklijke Landgoederen de Horsten? Of zoekt u liever de spanning van attractiepark Duinrell op met het tropische Tikibad? Tijdens uw kampeervakantie in een stacaravan in Wassenaar kan het allebei. Als u gek bent op de Oranjes kunt u in het centrum van Wassenaar ook een bezoek brengen aan de Dorpskerk waar prinses Alexia werd gedoopt.

Stacaravan Wassenaar

Royal High Tea

Een vakantie in Koninklijke sferen zonder ver te hoeven reizen? Het kan tijdens een kampeervakantie in een stacaravan in Wassenaar. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het oude centrum van Wassenaar met het Plein en de deels 12e eeuwse Dorpskerk waar prinses Alexia werd gedoopt. Of wandel langs de imposante villa’s van de ‘rich & famous’ naar de Koninklijke Landgoederen de Horsten tussen Wassenaar en Voorschoten in. Dit landgoed, ontstaan uit drie aankopen door prins Frederik in de 18e eeuw, is momenteel eigendom van prinses Beatrix. Wie weet komt u op een van de wandelroutes door het natuurgebied, met zeldzame bloemen en vogelsoorten, de ‘royals’ zelfs wel tegen. De Koning en Koningin wonen hier namelijk in Villa Eikenhorst. In het ‘Theepaviljoen de Horsten’, het voormalig ‘schiethuis’ van prins Frederik en gebouwd in Engelse Tudor-gotiek stijl, kunt u aan het einde van de middag genieten van een ‘Royal High Tea’ met scones, geurige theeën en champagne. U dient hiervoor wel vooraf te reserveren.

Droge kleren na de ‘Splash’

Mag het wat actiever en bent u niet bang voor een paar achtbanen? Vanuit uw stacaravan in Wassenaar loopt u zo attractiepark Duinrell binnen! Gaat u eerst met de kids in de ‘Splash’? Of wordt u liever niet meteen nat en begint u met de 361 meter lange familieachtbaan ‘Dragonfly’? Als het Nederlandse weer een dagje niet meewerkt, kunt u ook terecht in het tropische Tikibad, het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Wanneer u liever wat rustigere wateren opzoekt, kunt u buiten het park een bezoek brengen aan de Wassenaarse Slag. Hier is het langs ruim 8 kilometer Zuid-Hollandse kustlijn aan de Noordzee heerlijk uitwaaien.