Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Stacaravan L'Estartit

Wanneer het bord ‘Spanje ’voorbij komt, ben je nog ongeveer maar een uur verwijderd van je stacaravan in l’Estartit, de zonnige badplaats aan de Costa Brava. Na aankomst is het tijd om uit te rusten en in de vakantiestemming te komen. Dit doe je op het vijf kilometer lange zandstrand Platja Gran. Na een heerlijke dag op het strand ontdek je de tal van bars en restaurants met terrassen om te genieten van de zwoele zomeravonden.

Stacaravan L'Estartit
Bekijk alle campings L'Estartit (1)

Actie vanuit je stacaravan in l’Estartit

In de gezellige badplaats l’Estartit vind je alles voor een geslaagde zonvakantie. Bezoek bijvoorbeeld het dorp Pals. Dit dorp staat bekend om zijn historische middeleeuwse centrum dat goed bewaard is gebleven door de eeuwen heen. Vanaf de Mirador Josep Pla zie je een panoramisch uitzicht op de vlakte van rijstvelden van Pals, de Ter en de Pyreneeën. In voor wat meer actie? L’Estartit heeft een jachthaven met talloze watersportmogelijkheden waar je kunt surfen, duiken, snorkelen en waterskiën. Huur een zeilboot en verken de kust vanaf het water. Of bekijk de onderwaterwereld tijdens het snorkelen.

Alles voor een geslaagde zonvakantie

Voor de mooiste wandelingen ga je naar natuurpark Montgri. En wandel je door de bergen, valleien of langs de rivier de Ter, hou dan je verrekijker bij de hand: hier wonen namelijk zo’n 189 verschillende soorten vogels. Om de dag af te sluiten slenter je door de smalle straten met lokale winkels en eindig je bij een van de restaurants aan de boulevard voor een bord verse paella. L’Estartit heeft vele tradities die door het heel jaar in verschillende maanden plaatsvinden. Zoals vreugdevuren op het strand, parades van reuzen en typische dansen, die geweldige feesten met zich mee brengen. Leuk voor jong en oud.

Bekijk alle campings L'Estartit (1)