Bye Bye Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Stacaravan L'Estartit

Wanneer het bordje ‘Spanje’ voorbij komt, bent u bijna in de zonnige badplaats l’Estartit aan de Costa Brava. Na deze reis kunt u uitrusten op het 5 kilometer lange zandstrand ‘Platja Gran' van l’Estartit. Als u opgeladen bent en wat actie wilt, huur dan een zeilboot bij ‘Club Nautic’ en verken de kust via een andere weg. Voor een verkenning van het binnenland kunt u een wandeling maken door het natuurpark van de Montgri.

Stacaravan L'Estartit
Bekijk alle campings L'Estartit (1)

Alles voor een geslaagde zonvakantie

Wanneer u Frankrijk uit bent en het bordje Spanje vanuit de auto voorbij ziet komen, is het nog een uurtje rijden naar uw vakantiebestemming aan de Costa Brava: l’Estartit. In deze gezellige badplaats zult u alles vinden voor een geslaagde zonvakantie. U kunt namelijk lekker luieren op het 5 kilometer lange zandstrand. Bent u in juli of augustus in l’Estartit en wilt u een dagje naar het strand ‘Platja Gran' van l’Estartit? Dan kunt u de auto bij uw stacaravan laten staan, want vanaf de camping van TUI kunt u zo de bus nemen die u naar het strand brengt. Dat is nog eens makkelijk!

Actie op het water of in de natuur

Houdt u wel van een beetje actie tijdens uw strandvakantie? Dan zult u zich ook niet vervelen want er zijn talloze watersportmogelijkheden. l’Estartit is zeer populair bij zeilliefhebbers, want er is altijd een aanwezig briesje. Huur een zeilboot bij ‘Club Nautic l’Estartit’ en ga een dagje op ontdekkingsreis op de Middellandse Zee. Nadat u de zeilboot weer heeft achtergelaten in de haven, kunt u nog even door de smalle straatjes met leuke winkeltjes slenteren en eindigen bij een gezellig restaurantje aan de boulevard voor een heerlijk bord paella.

Voor een andere vorm van actie kunt u terecht in het natuurpark van de Montgri nabij de camping. Terwijl u door de bergen, valleien of langs de rivier de Ter wandelt, kunt u de verrekijker bij de hand houden: er wonen hier namelijk zo’n 189 verschillende soorten vogels.

Bekijk alle campings L'Estartit (1)