Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Stedentrip Vancouver

Kom vakantie vieren in een stad vol groen en boek een stedentrip naar Vancouver. Deze stad ligt aan de westkust van Canada. Je ontdekt er hippe restaurants en winkels, maar ook historie in het oude Gastown. Voor een portie natuur huur je een fiets en koers je naar Stanley Park. Ruim 400 hectare bos biedt hier een oase van rust. Fiets beslist even langs de Vancouver Seawall en bewonder gelijk de Indianen-totems bij Brockton Point.

Stedentrip Vancouver

Cultuur én natuur in Vancouver

Tijdens een stedentrip in Vancouver wissel je cultuur en natuur met elkaar af. Deze hippe stad ligt aan de westkust van Canada. Het sfeervolle Gastown is de oudste wijk van Vancouver. Je wandelt hier over geplaveide straten langs de Steam Clock, winkels, bars en gezellige restaurants. Even verderop kun je in de Vancouver Lookout terecht voor een top uitzicht over de stad en de achterliggende North Shore Mountains. Verknocht aan dit uitzicht? Kies dan voor een hotel van TUI bij de haven. Dan word je namelijk elke dag wakker met deze spectaculaire 'view'.

Fietsen in Stanley Park

Je zou het misschien niet verwachten, maar Vancouver is een heerlijke stad om op de fiets te verkennen. De vele groene parken lenen zich daar prima voor. Huur bijvoorbeeld een fiets en koers richting Stanley Park, waar je dwars door 400 hectare bos komt. Rijd ook zeker over de Vancouver Seawall voor het beste uitzicht op de skyline van Vancouver. Even verderop, bij Brockton Point, vind je 9 gekleurde totempalen. Deze vertellen het verhaal van de Indiaanse stammen die hier ooit leefden. En wil je na deze stedentrip in Vancouver meer zien van de unieke en ruige natuur van Canada? Boek dan bij TUI bijvoorbeeld een meerdaagse rondreis door West-Canada.