VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Schiphol Airport

Stedentrip Schiphol Airport

  1. Stedentrip
  2. Nederland
  3. Schiphol Airport

Je vakantie begint op Schiphol. Overnacht op deze luchthaven in een luxe hotel en stap uitgerust het vliegtuig in. Of bezoek tijdens een stedentrip Schiphol alle bezienswaardigheden van hoofdstad Amsterdam. De auto kun je gratis 14 dagen parkeren en de shuttle brengt je in een paar minuten naar het vliegveld. Dankzij de goede restaurants en de spa is het ook 's avonds goed toeven in een hotel op Schiphol.

Stedentrip Schiphol Airport
Bekijk alle stedentrips Schiphol Airport (4)
Vervoerstype

Overnachten op Schiphol

Tijdens een stedentrip Schiphol Airport ligt de hele wereld aan je voeten. Op onze grootste luchthaven begint de vliegvakantie in een modern hotel. Ideaal voor wanneer je vlucht al vroeg in de ochtend vertrekt. De shuttle brengt je vanuit het hotel naar Schiphol. En je eigen auto kun je er 14 dagen gratis parkeren. Dankzij de goede restaurants, de spa en de fitnessfaciliteiten is het ook 's avonds goed toeven in een hotel op Schiphol. Na een goede nachtrust stap je uitgerust het vliegtuig in en kan de vakantie pas echt beginnen. Daarvoor nog even taxfree shoppen? Dat kan op Schiphol.

Een luxe hotel op Schiphol

Overnachten in een hotel op Schiphol is vaak goedkoper dan slapen in een hotel in hartje Amsterdam. Tijdens een stedentrip Schiphol Airport kun je dus ook een middagje Amsterdam doen. Varen door de grachten, kunst bewonderen in het Rijksmuseum en shoppen in de 9 straatjes doe je allemaal vanuit een hotel op Schiphol. De tram naar Amsterdam bevindt zich op loopafstand, dus je bent er ook zo. Je kunt zelfs kiezen voor een luxe hotel op Schiphol met uitzicht op de skyline van Amsterdam. Wedden dat je heerlijk zult slapen.

Bekijk alle stedentrips Schiphol Airport (4)