Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Stedentrip Chicago

Bruisend, sportief en winderig zijn kernwoorden die de Amerikaanse stad Chicago in het kort typeren. De stad aan Lake Michigan heeft niet voor niks als bijnaam ‘Windy City’. Dat weerhoudt de locals er niet van om te zonnen op Oak Street Beach en te wandelen over de gezellige Navy Pier. Tijdens een stedentrip Chicago kun je de locals achterna. Volg ze ’s avonds naar Millennium Park waar blues barretjes op je wachten.

Stedentrip Chicago

Uitwaaien in bruisend Chicago

Voor een stedentrip in de Verenigde Staten denk je waarschijnlijk niet meteen aan Chicago. New York, Miami en Los Angeles zijn een stuk bekender. En dat is zonde, want Chicago bruist! De vele bezienswaardigheden, kunstmusea, blues barretjes en de gezellige Navy Pier zorgen ervoor dat er genoeg te zien en doen is tijdens een stedentrip Chicago. Zie je jezelf al over de pier wandelen en uitkijken op Lake Michigan? Tussendoor smul je bij een van de cafés en terrassen aan het water van een ‘Deep Dish Pizza’. Met mooi weer kun je het stadsstrand Oak Street Beach opzoeken. Houdt er wel rekening mee dat Chicago als bijnaam ‘Windy City’ heeft en dat een vest meenemen geen slecht idee is.

Vermaak rond Millennium Park

Tijdens een stedentrip Chicago kun je niet om Millennium Park heen. Vooral omdat hier de bekende zilverkleurige Cloud Gate staat. Maar ook omdat Millennium Park omringd wordt door hoge wolkenkrabbers, winkelstraten en vele restaurants en bars. Vooral ’s avonds is dit ‘the place to be’ in Chicago. Begin de avond met een hotdog bij een van de foodtrucks en zoek vervolgens een Blues Bar op om te genieten van de muziek van de Blues Brothers. Het luxe hotel van TUI staat dichtbij Millennium Park, dus na een bruisende avond kruip je zo je bed in. Kies je bij TUI Sports voor de marathon Chicago? Dan wandel je na de finish zo naar het hotel om bij te komen van het hardlopen.