Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Pas de la Casa

Ontdek het prachtige berglandschap van Andorra tijdens een vakantie Pas de la Casa. In de zomer maak je hier eindeloze wandelingen over de uitstekend aangegeven wandelpaden. En voor een echte sportieve hike rijd je naar de vallei van Madriu-Perafita-Claror. Dit prachtige natuurgebied pronkt sinds 2004 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. En na een actieve dag kun je in het hotel van TUI lekker bijkomen in de sauna.

Vakantie Pas de la Casa
  • Prachtig berglandschap
  • Uitstekend voor sportievelingen
Bekijk alle vakanties Pas de la Casa (1)

Genieten van de natuur in Pas de la Casa

Het plaatsje Pas de la Casa bevindt zich in de Europese dwergstaat Andorra, vlakbij de grens met Frankrijk. In de wintermaanden is het een zeer populaire bestemming voor een wintersportvakantie, maar ook in de zomermaanden is een vakantie Pas de la Casa een echte aanrader. Je kunt hier namelijk prachtige wandelingen maken: de uitstekend aangegeven wandelpaden leiden je langs de mooiste berglandschappen en bergmeren. Ben je op autovakantie in Pas de la Casa? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan de vallei van Madriu-Perafita-Claror. Deze schitterende vallei bevindt zich op ongeveer 45 minuten rijden van Pas de la Casa en pronkt sinds 2004 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Ideaal voor een uitdagende hike! En daarna lekker opladen en bijkomen in de sauna van het hotel van TUI.

Avontuurlijke dag in Mon(t) Magic Family Park

Ben je op familievakantie in Pas de la Casa? Breng dan eens een bezoek aan Mon(t) Magic Family Park in Canillo, een avonturenpark op ongeveer 30 minuten rijden van Pas de la Casa. Hier kun je allerlei sportieve en avontuurlijke activiteiten beleven: van go-karten en trampolinespringen tot boogschieten en kajakken. Oh, en ze hebben ook de langste kabelbaan van heel Andorra. De lijn is ruim 550 meter lang en tijdens een ritje bereik je snelheden van tot wel 80 kilometer per uur. Wat een kick! Adrenalinejunkies komen niets tekort tijdens een vakantie in Pas de la Casa.

Bekijk alle vakanties Pas de la Casa (1)