COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Santa Barbara

Vakantie Santa Barbara

  1. Vakantie
  2. Bonaire
  3. Santa Barbara

Tijdens een vakantie in Santa Barbara overnacht je met TUI in een comfortabel appartement op het Caribische eiland Bonaire. Een perfecte omgeving voor een duikvakantie tussen de koraalvlinders en zeeschildpadden. Blijf je liever op het droge? Dan is flamingo's spotten in het Washington Slagbaai Nationaal Park een aanrader. Ook de 19e-eeuwse slavenhutten bij de Cargill zoutpannen aan de kust zijn een bezoekje waard. Tip: winkelen in de bruisende hoofdstad Kralendijk. Pasa bon!

Vakantie Santa Barbara
  • Stranden met wuivende palmen
  • Duiken naar kleurrijke koraalriffen
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
  • Rustig, authentiek en relaxed
Bekijk alle vakanties Santa Barbara (1)

Last minute Santa Barbara

Waar de zon altijd schijnt, waar de kleurrijke koraalriffen paradijselijk zijn en waar de stranden hagelwit genoemd kunnen worden. Dat is Santa Barbara op het Caribische eiland Bonaire in een notendop. Je kunt hier zelfs in de wintermaanden terecht voor een zonovergoten strandvakantie. Vergeet tijdens de Last Minute Santa Barbara de wandelschoenen niet. Via een panoramische kustweg wandel je langs ruige rotspartijen, groene heuvels en turquoise gekleurde baaitjes. De Caribische Zee is nooit ver weg voor een frisse duik.

Bekijk alle Last Minutes Santa Barbara (1)

Duikvakantie in Santa Barbara

Vakantie vieren op Bonaire. Op een tropisch strand met een koraalrif voor de kust. Dát precies wat een zonvakantie in Santa Barbara van TUI je biedt. Vanuit het comfortabele appartement van TUI stap je zo het water in. Het ene moment lounge je aan het zwembad tussen de wuivende palmbomen. Het andere moment dip je je tenen in azuurblauw zeewater. Iets meer sensatie in gedachten? Je wandelt zo het pad af naar het duik- en activiteitencentrum. Aanrader: ga tijdens een snorkel- of duikvakantie op Bonaire op zoek naar koraalvlinders, zeeschildpadden en eekhoornvissen van het Bonaire National Marine Park. Dit natuurpark voor de kust herbergt een van de meest indrukwekkende duiklocaties ter wereld. Maar ook wandelaars komen op Bonaire aan hun trekken. Die volgen vanuit Santa Barbara de romantische kustweg, langs ruige rotspartijen aan de ene kant en de groene heuvels en kalksteenterrassen aan de andere kant.

Slagbaai: natuur en historie op Bonaire

Maak tijdens een zonvakantie in Santa Barbara zeker tijd vrij voor een bezoek aan het Washington Slagbaai National Park, gelegen in het noorden van Bonaire. Je wandelt je hier een weg door de groene heuvels, langs zoutpannen en rustig gelegen zandstranden. Grote kans dat je onderweg een flamingo, leguaan of papegaai tegenkomt! Tip: neem ook een kijkje bij het Playa Funchi. Het water is hier zó helder dat je vanaf de kliffen de papegaaivissen kunt zien zwemmen. Geïnteresseerd in de culturele historie van Bonaire? Dan is een bezoekje aan de 19e-eeuwse slavenhutten bij de Cargill zoutpannen een aanrader. De pastelkleurige, gipsstenen hutten liggen direct aan het strand en zijn goed te combineren met een bezoek aan de zoutpannen. Ben je toe aan wat stadsvertier, dan is de hoofdstad Kralendijk een absolute must op vakantie in Santa Barbara. Je rijdt er vanaf het appartement in een kwartier naartoe. Slenter langs de pastelkleurige laagbouw door de gezellige winkelstraten, zoals de Kaya Grandi recht aan zee. Aan de boulevard kun je terecht voor een stóba: een stoofpot met rundvlees en aardappelen. En dat terwijl je uitkijkt op de azuurblauwe zee.

Bekijk alle vakanties Santa Barbara (1)