Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Cartagena

Vakantie Cartagena

 1. Vakantie
 2. Colombia
 3. Bolivar
 4. Cartagena
 5. Cartagena

Felgekleurde koloniale huisjes, oude stadsmuren, goede koffie en parelwitte stranden aan de kust. Dompel je onder in Colombiaanse sferen tijdens een vakantie in Cartagena! Vooral vanaf het imposante Spaanse Castillo heb je het beste uitzicht over de stad en de felblauwe Caribische Zee. Net buiten Cartagena schitteren de zandstranden, waar het goed toeven is tijdens een zonvakantie in Colombia!

 

Vakantie Cartagena
 • Verblijf in karaktervolle hotels
 • Vamos a Playa Blanca
 • Vliegen met de KLM Dreamliner
 • Koloniale charme en Caribische gastvrijheid
 • De nieuwe tropische verrassing van TUI
Bekijk alle vakanties Cartagena (8)

Cartagena: de trots van Colombia

Wanneer de ondergaande zon de oude stadsmuren en koloniale huizen van een gouden gloed voorziet weet je het: een vakantie in Cartagena is de circa 12 uur durende vlucht meer dan waard! Wandel door de smalle geplaveide straatjes van deze grote trots van Colombia en aanschouw de felgekleurde huizen in het centrum. Het vakantiegevoel heb je hier al snel te pakken! Vergeet niet een kijkje te nemen bij het UNESCO Werelderfgoed: het Spaanse Castillo op de heuvel, dat 's avonds prachtig verlicht is. Dit fort is het grootste door Spanje gebouwde fort in Zuid-Amerika! Strijk hierna neer op een van de gezellige terrasjes voor een verse Colombiaanse koffie. Wist je dat Colombia een van de grootste koffieproducenten ter wereld is? 

Voor een hele andere sfeer ga je naar de wijk Bocagrande, ook wel het 'Miami van Cartagena' genoemd. Hier zie je hoge wolkenkrabbers, kunstgalerijen en grote shopping malls. En na het winkelen, kun je heerlijk bijkomen op het stadsstrand. 

Zonvakantie aan de Caribische Zee

Wie tijdens een vakantie naar Cartagena ook de nabije omgeving wil verkennen, kan zich klaarmaken voor een kleurrijke strandvakantie aan de Caribische kust. Tip van TUI: maak een dagtrip naar Playa Blanca en strijk neer op de paradijselijke witte zandstranden aan de azuurblauwe Caribische Zee. Vanuit je hotel in Cartagena ben je met de auto of boot binnen je er binnen een uur. Tevens is dit een favoriete spot voor een duikvakantie!

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het Colombiaanse achterland te ontdekken tijdens de zonvakantie in Cartagena. Maak bijvoorbeeld een tocht per paard langs de bossen, groene heuvels en rivieren in de omgeving van het plaatsje Turbaco, net buiten de stad. Kun je meteen rode brulapen en vlinders spotten in de botanische tuin Guillermo Piñeres, prachtig gelegen tussen de kleurrijke planten en bloemen.

Wil je naast het sfeervolle Cartagena nog veel meer mooie plekjes van Colombia ontdekken? Overweeg dan eens aan een rondreis Colombia met TUI.

 

Bekijk alle vakanties Cartagena (8)