Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Playa Papagayo

Een tropische omgeving dat wel iets wegheeft van de filmset van Indiana Jones. Dát is het decor van een vakantie Playa Papagayo. Het strand en de gelijknamige baai liggen in het noordwesten van Costa Rica en is de plek voor een luxe zonvakantie. Je verblijf namelijk in een 5 sterrenhotel aan het strand. Azuurblauw water van de Stille Oceaan, schaduwrijke palmbomen en exotische jungle maken het plaatje compleet.

Vakantie Playa Papagayo

Het exotische decor van Playa Papagayo

Ver weg van de mensenmassa en middenin de schilderachtige natuur van Costa Rica ligt Playa Papagayo. Het strand aan de gelijknamige baai ligt in het noordwesten van het land en is dé plek waar de All Inclusive hotels van Costa Rica te vinden zijn. Voor rustzoekers die op zoek zijn naar luxe is een vakantie Playa Papagayo het antwoord. Bij TUI verblijf je namelijk in een luxe 5 sterrenhotel direct aan het strand. Maar omdat het hotel ook omringd wordt door tropische jungle is het alsof je op de set van Indiana Jones bent beland.

Romantiek in Costa Rica

Stel je eens voor dat je wakker wordt in een heerlijk zacht bed, dat je de ramen van de hotelkamer openzet en dat je golven van de Stille Oceaan langzaam het strand op komt horen rollen. Dat de palmbomen zachtjes ritselen in de wind en dat de ober op de deur klopt met een bord vol vers fruit. Het is zomaar een ochtend tijdens een vakantie Playa Papagayo. Geniet vervolgens van de zonnestralen op het tropische strand of maak een boottocht door de baai van Papagayo. Misschien spot je dan wel dolfijnen. De dag afsluiten doe je in het luxe hotel van TUI. Met het nationale gerecht Gallo Pinto en mét uitzicht op de zonsondergang. Romantiek verzekerd!