NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Havneby

Tijdens een vakantie Havneby, een vissersplaatsje op het Deense eiland Rømø, word je omgeven door natuur. Zowel rustzoekers als liefhebbers van een actieve vakantie zullen zich hier helemaal thuis voelen! Maak een wandeling over het brede zandstrand, of ga paardrijden door de branding. En 's avonds rooster je een lekker visje op de barbecue bij je bungalow op het vakantiepark van TUI. Vers van de vissers bij Rømø havn.

Rust en ruimte op het Deense strand

Dit jaar lekker op vakantie naar Denemarken? Wat dacht je van een autovakantie naar het plaatsje Havneby op het Deense eiland Rømø? Havneby is via een dijk verbonden aan het vasteland en ligt op nog geen 7 uur rijden van Nederland. Niet verkeerd toch? Voor je het weet geniet je van de rust en ruimte waar Rømø bekend om staat. Naast een sfeervolle haven, Rømø Havn, heeft het eiland een gevarieerd landschap en een zeer breed zandstrand. Een strandvakantie in Havneby is dan ook ideaal om lekker van het buitenleven te genieten. Op en rondom het vakantiepark van TUI valt van alles te beleven. Het strand leent zich uitstekend voor een strandwandeling, maar je kunt ook gaan paardrijden door de branding, of gewoon lekker zonnebaden.

De natuurrijke omgeving van Havneby

Niet vies van een sportieve uitdaging tijdens een vakantie in Havneby? Spring op de fiets en ontdek de schitterende natuur op het eiland. Havneby wordt omringd door uitgestrekte strandweiden, duinen en strandmeren. Prachtig! Vergeet je camera niet in je rugzak te stoppen om onderweg een paar mooie vakantiefoto's te maken. Wie na een actieve fietstocht nog energie over heeft, kan op het vakantiepark van TUI nog even een duik nemen in het binnen- of buitenbad. Bommetje! En 's avonds stil je je trek met een heerlijk scholletje. Vers van de vissersboot bij Rømø havn en klaargemaakt op de barbecue bij je eigen bungalow.

Bekijk alle vakanties Havneby (1)