Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Rødovre

Tijdens een vakantie in Rødovre wandel je vanaf de camping van TUI zo naar het Damhussøen-meer. Voor een picknick aan de oever. Of typisch Deens smørrebrød in een van de restaurants aan het water. Maar ook een dagtrip naar Kopenhagen kan tijdens een vakantie in Rødovre niet ontbreken. Bewonder de Kleine Zeemeermin en de gekleurde huisjes aan de Nyhavn. En maak kennis met de Vikingen in het Nationalmuseet.

Veelzijdige vakantie in Rødovre

Op het Deense eiland Seeland, vlak buiten hoofdstad Kopenhagen, ligt het Deense stadje Rødovre. Natuurlijk kan tijdens een vakantie in Rødovre een stedentrip naar Kopenhagen niet ontbreken. Maar ook op en rondom de camping in Rødovre van TUI valt van alles te beleven. Struin vanuit je cottage met de kids naar de speeltuin. Of maak tijdens een vakantie in Denemarken een wandeling rondom het nabijgelegen meer Damhussøen. Neem zelf een picknick mee en strijk neer op een van de bankjes aan het water. Of geniet van smørrebrød in een van de restaurants met uitzicht over het meer.

Culturele stedentrip Kopenhagen

Tijdens een vakantie in Rødovre ben je vanaf de camping zo bij de bezienswaardigheden in het centrum van Kopenhagen. Onze aanrader: maak tijdens een stedentrip Kopenhagen een rondvaart langs de belangrijkste trekpleisters van de stad. De kleurrijke huisjes en het beeld van de Kleine Zeemeermin naar het verhaal van Hans Christian Andersen, gelegen aan de Nyhavn. En de vier paleizen van de koninklijke residentie Amalienborg. Maar je kunt tijdens een vakantie in Denemarken ook een kijkje nemen in een van de vele musea van Kopenhagen. Het Nationalmuseet met voorwerpen uit de Vikingtijd. Of het Statens Museum for Kunst, met werken van onder andere Rembrandt en Modigliani.

Bekijk alle vakanties Rødovre (1)