VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Bacharach

Vakantie Bacharach

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Rijnland-Palts
  4. Bacharach

In de deelstaat Rijnland-Palts vind je alles wat je van een autovakantie Bachbarach naar buurland Duitsland mag verwachten; uitgestrekte wijngaarden, pittoreske dorpen met kasseien straten en karakteristieke vakwerkhuizen. Tientallen burchten en kastelen “am Rhein” en de mooiste wandelroutes en fietspaden door bergen en dalen. Pak je koffer maar in en ga met TUI mee op reis naar deze groene gemeente in Duitsland.

Vakantie Bacharach

Ridders, kastelen en een reisje langs de rijn

Tussen groene heuvels direct aan de romantische Rijn Bacharach. Met de auto bereik je in slechts 4 uur rijden deze prachtige omgeving ten zuidwesten van Duitsland, die onder andere bekend staat om zijn indrukwekkende burchten en kastelen. Bezoek tijdens je vakantie in Bacharach de middeleeuwse burcht de Stahleck of de imposante ruïne van de Wernerkapel, die in gotische stijl gebouwd is in de 13de eeuw. Wil je nog meerdere middeleeuwse burchten en kastelen bewonderen, waar je bij wijze van de ridders nog ziet lopen, boek dan in het nabijgelegen Rüdesheim een “reisje langs de rijn” en geniet van deze uiterst romantische boottocht langs tientallen kastelen.

Een zorgeloze vakantie in Bacharach

Laat je zorgen maar thuis, want je verblijft op de camping of in het hotel van TUI in de omgeving van Bacharach. Je voelt al bij aankomst in deze prachtige omgeving de zorgen van je afglijden bij het inademen van de schone frisse lucht. Pak de fiets en volg een van de fietsroutes langs oneindige wijngaarden. Trek de wandelschoenen aan en ga voor een lange ontspannende wandeling langs pittoreske dorpen met hun typisch houten vakwerkhuizen. Bezoek op slechts 8 kilometer rijden het plaats je Sankt Goarshausen met zijn beroemde Loreley rots. Deze 132 meter hoge rots ligt aan de oevers van de Rijn direct op een scherpe bocht. Diverse schepen zijn hier vergaan waardoor het een plek is vol verhalen en legendes. Voor waanzinnige panorama’s maak je een klim naar het uitkijkpunt op de top. En als afsluiting na een enerverende vakantiedag mag uiteraard een glas heerlijke riesling uit de lokale bar niet ontbreken. Prosit op een mooie vakantie in Bacharach!