Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Bad Arolsen

Bos, buitenleven en barok staan centraal tijdens een vakantie in Bad Arolsen. Hier in Sauerland omringen de uitgestrekte bossen het vakantiepark van TUI aan de Twistesee, waar je een wordt met de natuur. Zwemmen, zandkastelen bouwen of lekker wandelen over de honderden paden. Zo ziet het Duitse buitenleven eruit! En in de nabijgelegen stad Bad Arolsen vind je veel barokke gebouwen, zoals het prachtige Residenzschloss.

Vakantie in Bad Arolsen aan de Twistesee

Midden in de heuvels en bossen van het Duitse Sauerland ligt het barokstadje Bad Arolsen. Al na een halve dag in de auto bereik je de serene omgeving van dit pittoreske plaatsje. Hier aan de idyllische Twistesee, omringd door wouden en glooiingen, ligt het gezellige vakantiepark van TUI. Net als de Twistesee is ook je bungalow omgeven door bomen. Heerlijk om hier in de schaduw een boek te lezen met een glaasje wijn. Afkoelen doe je in de Twistesee, al zwemmend word je een met de natuur om je heen. De accommodatie vormt ook nog eens een uitstekend vertrekpunt om de bossen van Sauerland eens goed te verkennen. In het natuurgebied liggen namelijk honderden kilometers wandelroutes. Vergeet je wandelschoenen dus niet in te pakken voor je vakantie in Bad Arolsen!

Ontdek het charmante centrum van Bad Arolsen

Op 3 kilometer van het vakantiepark aan de Twistesee ligt het charmante centrum van Bad Arolsen. Deze Duitse barokstad herbergt prachtige herenhuizen, oude thermen en een connectie met het Nederlandse koningshuis. Onze koningin Emma is namelijk geboren in het Residenzschloss. Duik in haar koninklijke leven tijdens een rondleiding door het kasteel, dat duidelijk geïnspireerd is door paleis Versailles in Frankrijk. Zijn de kinderen mee op vakantie in Bad Arolsen? Dan is een bezoek aan de Edersee een leuke verrassing. Dit grote meer ligt op een dik half uur ten zuiden van het vakantiepark en is een waar speelparadijs. Van klauteren in de boomtoppen van het boomkroonpad tot verdwalen in het maïsdoolhof, het kroost vermaakt zich hier vast uitstekend!

Bekijk alle vakanties Bad Arolsen (1)