Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Bad Salzig

In het Duitse Bad Salzig zul je helemaal tot rust komen. Het kuuroord ligt aan de oevers van de Rijn en wordt omgeven door glooiende heuvels vol wijngaarden en kersenbomen. Maak tijdens een vakantie Bad Salzig eens een fietstocht langs de Rijn en bewonder de schilderachtige landschappen. Bijkomen doe je daarna in het Kurpark waar de warmwaterbaden een heilzame werking zouden hebben. En ook in de sauna’s is het goed toeven.

Vakantie Bad Salzig

Fietsen langs de landschappen van de Rijn

De romantische landschappen van de Rijn ontdek je tijdens een vakantie Bad Salzig. Dit Duitse kuurstadje wordt omringd door groene heuvels vol wijngaarden. Geurige kersenbomen (die in de lente bloeien) maken het decor compleet. Huur in het luxe hotel van TUI een fiets en trek er op uit. De Rijn doet dienst als kompas. Af en toe vaart er een cruiseschip voorbij en passeer je een historisch landgoed. De perfecte plek om tijdens de fietstocht langs de Rijn uit te rusten onder genot van een goed glas wijn. Fiets zeker eens naar de beroemde Loreley rots die je kunt beklimmen. Vanaf de top van deze rots is het uitzicht op het Rijndal indrukwekkend.

Badderen in het Kurpark van Bad Salzig

Bijkomen doe je tijdens de vakantie Bad Salzig in het Kurpark. Het koolzuurhoudende water van de Leonorenbron zou een heilzame werking hebben. In het bad dat een watertemperatuur heeft van 30° C is het dan ook goed toeven. Maar ook de sauna’s en stoombaden zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Het uitzicht op de groene gazons, de eenden in de vijver en de kleurrijke boomgaarden maakt het dagje badderen compleet. ’s Avonds kun je bij terugkomst in het luxe hotel van TUI je culinair laten verwennen. In het restaurant worden namelijk streekgerechten geserveerd.