Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Brühl

Stap in de auto voor een vakantie in Brühl. Hier vind je eindeloos vertier in attractiepark Phantasialand waar je in meer dan 100 attracties kunt. In het Schlosspark van Brühl bewonder je de bijzondere tuin en natuurlijk het indrukwekkende Slot Augustusburg. Vele belangrijke mensen gingen je voor in een bezoek aan dit barokke paleis, maar nu is het jouw beurt om de trappen te betreden.

Vakantie Brühl

Wonderlijke thema's in Phantasialand

Omgeven door groene heuvelruggen aan de ene kant en de rivier de Rijn aan de andere kant is Brühl een fijne bestemming voor een vakantie dichtbij huis. Het is nog geen 3 uur rijden naar deze plaats in Nordrhein-Westfalen. Eenmaal ingecheckt in het hotel rijd je in zo’n 10 minuten naar het centrum. Hier wisselen historische bouwwerken in barokke stijl en moderne winkelpanden elkaar af.

Gaan de kinderen mee op vakantie naar Brühl? Beleef dan de wonderlijke themagebieden van Azië, Afrika, Mexico en Berlijn in Phantasialand. Dit fantastische themapark telt met meer dan 100 attracties en spectaculaire shows voor het hele gezin! Beleef de achtbaanrit van je leven in de TARON en ga samen met de kinderen in de Chiapas, de wildwaterbaan waarbij de adrenaline door je lijft giert en waarin je plotseling wordt gegrepen door een watergolf. Om je verblijf te laten aansluiten bij de themagebieden, kun je bij TUI verblijven in een Afrikaans themahotel of een luxe 4 sterren hotel in de Chinese stijl.

Betreed de trappen van Slot Augustusburg

Voor wat cultuur en historie tijdens een vakantie in Brühl breng je een bezoek aan het Schlosspark. De paden in deze prachtig aangelegde tuin vol Franse tuinkunst leiden je langs de mooiste perkjes naar de ingang van het imposante Slot Augustusburg. Na tal van vorsten, edelen en regeringsleden is het nu jouw beurt om de indrukwekkende staatsietrap van dit barokke paleis te betreden. Als beloning volgt een prachtig uitzicht over de tuin. Of wat dacht je van een lekkere maaltijd? In het centrum van Brühl kun je bij een van de restaurants smullen van typisch Duitse specialiteiten als Kölsch Kaviar of de alom bekende Bockwurst. Guten Appetit!