Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Düsseldorf

Vakantie Düsseldorf

 1. Vakantie
 2. Duitsland
 3. Nordrhein-Westfalen
 4. Düsseldorf

Tijdens een vakantie Düsseldorf kom je ogen te kort. Struin door het oude centrum van de Duitse stad en vergaap je aan de vele historische gebouwen als de St. Lambertus kerk en . Voor een prachtig uitzicht over de stad beklim je de 234 meter hoge Rijntoren. Of drink tijdens een autovakantie Düsseldorf een biertje in een van de authentieke brouwerijen in de Alstadt, ook wel de 'langste bar van Duitsland' genoemd.

Vakantie Düsseldorf
 • Stad aan de Rijn
 • Historische bouwstijlen
 • Het gehele jaar door evenementen
 • Shoppen op de Köningsallee

Op autovakantie naar Düsseldorf

De Duitse stad Düsseldorf is de hoofdstad van de deelstaat Nordrhein-Westfalen en ligt op nog geen twee uur rijden vanaf Utrecht! Zodra je één voet in de Alstadt zet voel je de gezellige sfeer van deze stad. De bevolking noemt het oude centrum met ook wel de 'langste bar van Duitsland' door de vele trendy restaurants en authentieke brouwerijen. De gezelligste straten in Düsseldorf zijn de Rheinpromenade en de Bolkerstrasse. Tijdens een zomervakantie in Düsseldorf strijk je hier neer op een van de sfeervolle terrassen, 's winters is het binnen heerlijk vertoeven.

Ook de historische bezienswaardigheden van Düsseldorf zijn de moeite waard om te bekijken. Zo vind je in de Alstadt veel huizen gebouwd in de 17e, 18e en 19e eeuw en is ook de bijzondere toren van de St. Lambertus kerk een toeristische trekpleister. Opmerkelijk vanwege de bijzondere gedraaide dakconstructie.

Bijzonder dineren in de Rijntoren

Tijdens een vakantie Düsseldorf mag een bezoek aan de Rijntoren niet vergeten worden. Vanaf de top van deze 234 meter hoge toren heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Voor het beste uitzicht reserveer je een plekje in het restaurant Top 180, dat in de toren gevestigd zit. Dit restaurant draait in een uur tijd volledig rond zijn as, waardoor je een 360 graden uitzicht hebt over Düsseldorf!