Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Hayingen

Het sprookjesachtige Schloss Lichtenstein is slechts een van de bezienswaardigheden die je niet wil missen tijdens een vakantie Hayingen. Dit dorp in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg is de ideale bestemming voor een weekendje weg of een actieve familievakantie dichtbij huis. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het natuurgebied Schwäbische Alb en het ongerepte moerasland rondom de Federsee...

Actieve vakantie voor natuurliefhebbers

Natuurliefhebbers komen niets tekort tijdens een vakantie Hayingen. Dit dorp in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg bevindt zich vlakbij tal van bijzondere natuurgebieden waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. het landschap is authentiek, eigenzinnig en groen, en het vakantiepark van TUI bevindt zich vlakbij enkele van de mooiste natuurgebieden van Zuid-Duitsland. Zo rijd je vanaf het vakantiepark binnen 30 minuten naar de Federsee, een schitterend natuurreservaat met ongerept moerasland. Maar ook de Schwäbische Alb is een heerlijk wandelgebied. Een echte aanrader tijdens je wandelvakantie Hayingen is de 365 kilometer lange hauptwanderweg 1 aan de noordkant van het gebied. Geniet van het rustgevende geluid van het kabbelende water in de vele beekjes en stroompjes die zich een weg banen door de bossen van de Schwäbische Alb. Na je wandeling voel je je helemaal herboren!

Het sprookjeskasteel van Württemberg

Zin in een sprookjesachtig uitstapje tijdens je familievakantie in Hayingen? Wat dacht je van een kasteelbezoek? Het landschap van Baden-Württemberg kenmerkt zich door heuvelruggen en bergtoppen waarop talloze majestueuze burchten en romantische kastelen pronken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Schloss Lichtenstein, ook wel bekend als 'het sprookjeskasteel van Württemberg' en één van de populairste bezienswaardigheden van de regio. Het neo-gotische kasteel bevindt zich op een hoge rots en biedt een fenomenaal uitzicht over de Echaz-vallei.

Bekijk alle vakanties Hayingen (1)