Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Lohr am Main

Een romantische en sprookjesachtige vakantie beleven midden in de natuur? Ga met TUI op vakantie naar Lohr am Main in het Duitse Beieren en treed in de voetsporen van Sneeuwwitje! Na een dag wandelen door natuurgebied Spessart of een fietstocht langs rivier Main, kom je in het hotel heerlijk bij in de sauna. Zo relaxt was een vakantie in Duitsland nog nooit!

Vakantie Lohr am Main

Sprookjesachtig Lohr am Main

Na slechts 5 uur rijden vanuit Nederland, waan je je helemaal in een andere wereld. Zodra je het stadje Lohr am Main, in de Duitse deelstaat Beieren, binnenrijdt voor een ontspannen vakantie, word je ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer. Dankzij de ligging tussen de oeroude bomen van natuurgebied Spessart en het prachtige kasteel Schloss sur Lohr waar Sneeuwwitje in 1340 werd geboren, is Lohr am Main een plaatje. Zet de koffers snel neer in de ruime kamer van het hotel van TUI en stap zo vanuit de deur de natuur in. Zie je jezelf al dwalen langs eiken, beuken, kronkelende beekjes en groene dalen? Houd je ogen goed open, want misschien kom je onderweg wel een specht of ree tegen!

Een romantische vakantie in Duitsland

Op loopafstand van het hotel van TUI in Lohr am Main, vind je het historische stadscentrum. Vergaap je aan de prachtige vakwerkhuizen en bewonder vanaf de Bayertum het uitzicht over de stad en rivier Main. En natuurlijk mag een wandeling door de romantische Fischergasse en Muschelgasse niet ontbreken. Vooral in de zomermaanden zijn deze straatjes met de vele bloemversieringen een lust voor het oog. Actievelingen huren in het hotel een fiets en maken een mooie tocht langs de rivier en het kasteel. Lekker bijkomen na een dag vol indrukken? Dat kan in het luxe hotel van TUI! Rust uit in de sauna en wandel daarna naar een van de restaurants vlakbij het hotel. Heerlijk smullen van een smakelijke Duitse schnitzel!