Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Reit im Winkl

Reit im Winkl wordt omgeven door het prachtige berglandschap van Beieren en een populaire bestemming voor een wintersport in Duitsland. Maar ook tijdens een zomervakantie in Reit im Winkl is er genoeg te doen. Het dorp is een eldorado voor wandelaars en de Fellhorn tocht is hier een ware klassieker. Zijn de kinderen mee op vakantie in Reit im Winkl? Bezoek dan beslist een van de attractieparken in de omgeving.

Actieve zomervakantie in Reit im Winkl

Reit im Winkl is een gemoedelijk dorp in Zuid-Duitsland, vlak bij de Oostenrijkse grens gelegen. Het Beierse dorp is dankzij de sneeuwzekerheid een geliefde bestemming voor een wintersport in Zuid-Duitsland, maar wist je dat er tijdens een zomervakantie in Reit im Winkl ook genoeg te beleven valt? Doordat het dorp wordt omgeven door een ruig berglandschap kun je hier fantastisch wandelen. Probeer bijvoorbeeld de Fellhorn tocht, de klassieker van alle bergwandelingen. De naam van deze tocht is afgeleid van het feit dat de berg geen bomen heeft, maar uitsluitend bedekt is met gras en andere beplanting. Mocht je je vakantie in Reit im Winkl nog actiever willen maken, dan is een bezoek aan het Kletterwald Chiemgui zeker een aanrader. Test je grenzen tijdens dit 25 meter hoge parcours! Daarnaast bevindt zich een aantal kilometers vanaf je appartement in Reit im Winkl een 1.100 meter lange zomerrodelbaan. Een spannend uitstapje voor het hele gezin!

Vakantie Reit im Winkl met kinderen

Zijn de kinderen mee op vakantie in Reit im Winkl? Bezoek dan beslist het Märchenpark in Marquartstein, gelegen op zo’n 20 minuten rijden vanaf het dorp. In dit attractiepark vind je verschillende attracties, van een rodelbaan tot springkussen. Ook leuk: laat je betoveren in het sprookjespark Freizeitpark in Ruhpolding, op zo’n half uurtje rijden van Reit im Winkl gelegen. Blijf je liever bij het appartement van TUI? Leef je dan samen met de kinderen uit in de nabijgelegen speelplaats.

Bekijk alle vakanties Reit im Winkl (1)