Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Spornitz

Vakantie Spornitz

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Mecklenburg-Vorpommern
  4. Spornitz

Een heerlijke vakantie naar Duitsland beleven en volop genieten van culturele bezienswaardigheden en prachtige natuur? Ga met TUI op vakantie naar Spornitz en ontdek de pracht en praal van de regio Mecklenburg-Vorpommern. Wandel door natuurgebied Lewitz tijdens een actieve wandelvakantie, ontdek de Neustädter See en waan je in het Duitse Versailles in kasteel Ludwigslust. Je komt nog tijd tekort!

Vakantie Spornitz

Vakantie Spornitz: ontdek de Duitse natuur

Middenin het beschermde natuurgebied Lewitz ligt het prachtige 4 sterrenhotel waar je neerstrijkt tijdens een vakantie naar Spornitz. Hier in de Duitse regio Mecklenburg-Vorpommern verblijf je in alle luxe middenin de indrukwekkende natuur! Vanuit het hotel starten mooie tochten door het natuurgebied waar je volop van geniet tijdens een actieve wandelvakantie. Groene weides, bossen en zo’n 1750 meertjes maken van het gebied Lewitz een paradijs voor natuurliefhebbers. Ontdek ontelbare vogelsoorten en bewonder het vele water: een plaatje! Waterratten komen tijdens een vakantie in Spornitz ruimschoots aan hun trekken. Wat dacht je van de grote Neustädter See? In de zomermaanden kun je heerlijk zonnebaden langs de oevers en wie weet waag je je wel aan een frisse duik.

 

Een sprookjesachtige kastelentocht in Spornitz

In Duitsland vind je de mooiste kastelen en dat is tijdens een vakantie in Spornitz niet anders. Kasteel Ludwigslust uit 1772 bijvoorbeeld, met haar indrukwekkende barokke stijl, gouden zaal en feestzaal met ornamenten lijkt het kasteel zo uit een sprookjesboek te komen. Niet zo gek dat dit ook wel het Duitse Versailles wordt genoemd. Ook een bezoek aan provinciehoofdstad Schwerin op slechts een kwartier van het 4 sterrenhotel in Spornitz is een aanrader. Hier vind je het eeuwenoude kasteel Schweriner Schloss, prachtig gelegen op een eiland in een meer. Wist je dat dit kasteel een van de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Duitsland is? Dit mag niet ontbreken op je bucketlist! Na een dag vol cultuur en natuur kom je in het hotel heerlijk bij in de sauna én in het restaurant. Hier smul je van een overheerlijk 3 gangen diner met echte Duitse specialiteiten. De schnitzels, varkensfilet en kartoffeln zullen vast prima smaken!