Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Unterkirnach

Avontuur en actie is verzekerd tijdens een vakantie Unterkirnach. Dit Duitse stadje ligt verscholen in het Zwarte Woud en is een ideale bestemming voor een actieve vakantie. Mountainbiken over de glooiende heuvels en themawandelingen maken door de dichte bossen; je doet het rondom Unterkirnach volop. Loop zeker eens naar de Triberger watervallen om de kracht van het water te ervaren. En indrukwekkende foto’s te schieten.

Vakantie Unterkirnach

Op ontdekking in het Zwarte Woud

Tussen glooiende heuvels en onontdekte bossen ligt het Duitse stadje Unterkirnach. Voor actievelingen is de stad in het Zwarte Woud een ideale bestemming. Je kunt er naar hartenlust mountainbiken over de heuvelachtige trails of hiken op een van de thema-wandelpaden. Het waterwegpad is een aanrader omdat je er ontdekt waar het natuurlijke drinkwater vandaan komt. Maar ook de legendewandeling waar de verhalen van het Zwarte Woud tot leven komen raden we aan tijdens een vakantie Unterkirnach. ’s Avonds wacht de spa in het luxe hotel van TUI. Ontspanning is ook belangrijk na zo’n actieve dag.

Actie bij de Triberger watervallen

Hoor je tijdens het wandelen door het Zwarte Woud in de verte opeens water naar beneden kletteren? Dan ben je in de buurt van de Triberger watervallen. Ze liggen op een kwartier rijden van Unterkirnach en behoren tot de grootste watervallen van Duitsland. Over steile, granieten rotswanden stort de rivier de Gutach 872 meter hoogte naar beneden. In etappes. Tijdens de vakantie Unterkirnach kun je het wandelpad naast de watervallen van Triberg volgen en de kracht van het water ervaren. Neem droge kleren mee, want nat gespetterd worden is verzekerd! Op zoek naar meer actie? Bedwing dan de abseilwand langs de waterval. Uniek en spannend, maar onvergetelijk.