Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Unterreichenbach

Vakantie Unterreichenbach

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Baden-Württemberg
  4. Zwarte Woud
  5. Unterreichenbach

Tijdens een vakantie Unterreichenbach kun je de dichte bossen van het Zwarte Woud verkennen. Unterreichenbach is een dorp in Baden-Württemberg, in het zuiden van Duitsland. Naaldbossen, groene dalen en heldere meertjes liggen hier in het 'Schwarzwald' voor je klaar. Maar vanuit het luxe hotel van TUI kun je ook de typische Duitse vakwerkhuizen en historische waterraden die Unterreichenbach rijk is bewonderen.

Vakantie Unterreichenbach

Unterreichenbach, in het Zwarte Woud

De sprookjesachtige bossen van het Zwarte Woud liggen aan je voeten tijdens een vakantie Unterreichenbach. Dit Zuid-Duitse dorp in de streek Baden-Württemberg vormt de ideale plek voor een actieve vakantie vol wandelingen en fietstochten. Het luxe hotel van TUI ligt tussen de dennenbossen in en biedt vanwege de ligging op een heuvel uitzicht op het Zwarte Woud. Na een stevig ontbijt met verse 'brötchen' is het tijd om de goed begaanbare paden op te gaan. Een decor van dichte bossen, groene dalen en heldere meertjes ligt voor je klaar. En bij terugkomst in het hotel is de wellness al opgewarmd.

Vakwerkhuizen en waterraden

Het dorp Unterreichenbach is typisch Duits te noemen. Dat komt vooral door de gotische Jakobuskerk die in vakwerkstijl is gebouwd. Maar ook de houten chalets met waterraden ontbreken niet. Tijdens een vakantie in Unterreichenbach kun je deze raden zien draaien en het water op je huid voelen spetteren. In de zomermaanden is de stad ook het decor van allerlei feesten. Zo wordt in mei het Talhubenfest georganiseerd, waarbij men op houten vlotten de rivier bevaart. Stap zelf aan boord van het 100 meter lange vlot tijdens deze 'Floßfahrt' of maak samen met de locals een nachttocht met fakkelverlichting door het Zwarte Woud. De vuurwerkshow maakt deze ervaring helemaal onvergetelijk.