Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Aix les Bains

De frisse lucht van de Franse Alpen, heilzaam bronwater en actief bezig zijn op het grootste natuurlijke meer van Frankrijk zorgen ervoor dat een vakantie Aix les Bains gezond te noemen is. Vanuit dit luxe kuuroord met de Belle Epoque panden fiets en wandel je zo de bergen binnen. Bijkomen kan ’s avonds in de Thermes Chevalley met zijn vele warmwaterbaden, jacuzzi’s en sauna’s. Dat wordt ontspannen.

Vakantie Aix les Bains

Ontspannen in kuuroord Aix les Bains

Midden tussen de bergen van de Franse Alpen kom je tijdens een vakantie Aix les Bains helemaal tot rust. Dat komt omdat Aix les Bains een kuuroord is waar Keizerin Sissi ooit badderde in de mineraalrijke bronnen. Een bezoek aan de Thermes Chevalley mag dan ook niet ontbreken tijdens de luxe vakantie in Aix les Bains. En terwijl je geniet van de warmwaterbaden, jacuzzi’s en sauna’s heb je uitzicht op de Belle Epoque panden die de stad versieren. Om nog maar te zwijgen over het mondaine casino dat ’s avonds voor vertier zorgt. Ben je na een bezoek aan de spa helemaal rozig? Dan kun je in de luxe villa van TUI ontspannen op de ruime kamer met balkon.

Een actieve dag in de Franse Alpen

Ook voor actievelingen is Aix les Bains een ideale uitvalbasis. Vanuit het hotel van TUI fiets en wandel je zo de bergen van de Franse Alpen in. Vooral de 1.562 meter hoge Mont Revard is een bezoek waard tijdens de vakantie Aix les Bains. De top van de berg bereik je via wandelroutes en mountainbikepaden en eenmaal boven wacht een indrukwekkend uitzicht op de Franse Alpen. Extra indrukwekkend is het glazen uitkijkpunt dat boven de afgrond hangt. Niet zo´n fan van hoogtes? Kies dan voor een actieve dag op Lac du Bourget. Aix les Bains ligt aan dit grootste natuurlijke meer van Frankrijk waar je naar hartenlust kunt kajakken, zeilen en zwemmen.