NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Belgodère

Val als een blok voor de paradijselijke schoonheid van Corsica tijdens een vakantie Belgodère. Het indrukwekkende uitzicht over de Reginuvallei en de kleurrijke bloemen en planten die het eiland sieren zullen een onvergetelijke indruk achterlaten. Op het zandstrand van Lozari werk je aan je vakantiekleurtje en in het historische centrum ontdek je de kapel van San Giovanni en koop je leuke ambachtelijke souvenirs.

Vakantie Belgodère

Een paradijselijke vakantie Belgodère

De naam Belgodère betekent ‘mooi plezier’ en dat zijn precies de woorden die van toepassing zijn op een vakantie in dit adembenemend mooie dorpje op het Franse eiland Corsica. Omringd door weelderig bloeiende planten en kleurrijke bloemen waan je je tijdens je vakantie Belgodère in het paradijs. En ook het indrukwekkende uitzicht over de Reginuvallei is zeker mooi genoeg om over naar huis te schrijven. Zonaanbidders zullen in hun nopjes zijn met het appartement van TUI op slechts 800 meter van het zandstrand van Lozari. In no-time sta je met je voeten in het warme zand en kun je je handdoek uitspreiden voor een ontspannen zon sessie. Liever een beetje meer actie? Pak je snorkel en zet je duikbril op en ontdek het onderwaterleven van de Middellandse Zee. Misschien spot je wel een zeebrasem of een tandbaars!

Struinen door historisch Belgodère

In het historische centrum van Belgodère vind je tal van knusse restaurantjes en kleine winkeltjes waar voornamelijk ambachtelijke producten worden verkocht zoals keramiek en met de hand gemaakte manden. Struin door de smalle straatjes in de richting van het dorpsplein en bemachtig een plekje op een van de terrasjes voor een verkoelend drankje. Loop vervolgens verder naar de kapel van San Giovanni uit de 18e eeuw en val als een blok voor de charme van dit kleine kapelletje. Maak nog snel even een vakantiekiekje voordat de zon aan de hemel verdwijnt en wandel dan weer terug naar het vakantiepark van TUI om een laatste potje jeu de boules te spelen.