LAATSTE DAG: Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Vakantie Bonnieux

Ga je naar Bonnieux dan beleef je een vakantie midden in de natuur. In het zonnige zuiden van Frankrijk vind je het historische plaatsje bovenop de heuvel met oude gebouwen en torens. Niet alleen geniet je tijdens een vakantie Bonnieux van een uitzicht over de groene heuvelachtige omgeving, de natuur beleef je ook tijdens kanoavonturen en het wandelen. Bij groen blijft het niet want Le Sentier des Ocres trakteert je op de kleurenpracht van de indrukwekkend okerkliffen.

Vakantie Bonnieux

Historie en panorama’s in Bonnieux

Bonnieux ligt in het zonnige zuiden van Frankrijk en is meer dan een historisch plaatsje. Alleen al dat Bonnieux op een heuvel ligt maakt het plaatsje bijzonder. Hierdoor geniet je de hele vakantie in Bonnieux van uitzichten op de groene heuvelachtige omgeving van de regio Monts de Vaucluse. Het sfeervolle centrum trakteert je naast prachtige oude gebouwen zoals de 12e eeuwse ‘Vieille Église, op een aantal historische elementen zoals de torens en vestingmuren van de 12e eeuw. Ook net buiten Bonnieux vind je historie met de burchtruïnes van het dorpje Lacoste. 10 minuten in de auto en je bent weer terug bij het sfeervolle vakantiepark van TUI.

Indrukwekkende okerkliffen in Roussillon

Dat de omgeving van Bonnieux prachtig is moge duidelijk worden met de panorama’s vanaf de stad. Bij een uitzicht hoeft het niet te blijven want de streek is op verschillende manieren te verkennen. Wandel bijvoorbeeld door het natuurgebied Le Sentier des Ocres in Roussillon. Dit is een meer dan bijzondere omgeving waar indrukwekkende okerkliffen en groeven op je wachten. Een adembenemend stukje Franse natuur. Hou je van wat meer adrenaline dan is kanoën een goed idee. Ga te water op de rivier de Sorgue en geniet van een smaragdgroene oase en rotsachtige, groene omgeving. Een vakantie Bonnieux is er een midden in de natuur.